Accesorii Aspiratoare

Chiar dacă dispozitivul în sine joacă rolul principal în determinarea rezultatului final într-un proces de curățenie, accesoriile pentru aspiratoare sunt cele care fac diferența. Din acest considerent trebuie să ai grijă să le alegi pe cele potrivite, iar calitatea pe care acestea o asigură să fie cea scontată. Cu alte cuvinte, nici cel mai performant dispozitiv nu funcționează la capacitate maximă dacă nu se poate baza pe elemente compatibile și eficiente. De aceea, la Uniclean te așteaptă o gamă variată de accesorii pentru aspiratoare, care răspunde unei arii foarte largi de cerințe și nevoi care să asigure un proces de curățenie complet și optim.

Partea principală care dictează performanța unui aspirator este filtrul. Cu cât este mai performant, cu atât mizeria va fi absorbită mai eficient, iar suprafața vizată va fi impecabilă. Mai mult decât atât, sunt considerate a fi consumabile, asta înseamnă că la o anumită perioadă de timp trebuie înlocuiți, iar Uniclean îți vine în ajutor cu zeci de variante dintre care să alegi varianta potrivită pentru aspiratorul tău.

Tot la Uniclean găsești și piese de schimb pentru aspiratoare. Atunci când întâmpini o defecțiune, nu trebuie să înlocuiești întregul dispozitiv, ci poți face economii considerabile alegând să înlocuiești strict elementul care împiedică buna funcționare. De la furtunuri de aspirare, saci, duze, adaptoare, accesorii pentru acces în spații înguste, plăci, cleme și multe altele te așteaptă în zeci de forme și dimensiuni astfel încât să fii sigur că se potrivește dispozitivului în cauză.

Uneltele pentru aspiratoare fac și ele parte din categoria elementelor indispensabile. Aici intră absolut fiecare piesă care poate fi detașată și înlocuită. Cel mai adesea ne raportăm la ele ca la niște capete de diferite forme și mărimi care au o direcție clară de utilizare. Poți găsi unele atât adaptate suprafeței de aspirat, cât și tipului de reziduu vizat. Așadar, sunt disponibile duze pentru covoare, pentru parchet sau pentru zone accidentate; pentru praf, reziduuri solide de varii dimensiuni, frunze sau chiar murdărie umedă. Indiferent de problema vizată, la Uniclean vei găsi întotdeauna o soluție adaptată și foarte eficientă.

Calitatea produselor este asigurată de branduri de încredere cu rezonanță în industria de curățenie. Starmix, Bohrfixx și Karcher își pun amprenta pe toată gama de accesorii pentru aspiratoare Uniclean, asigurând performanță și durabilitate. Materiale rezistente și principii tehnice inovative au fost utilizate în realizarea fiecărui dispozitiv în parte, pentru a putea garanta randament.

Cere o ofertă personalizată pentru accesorii aspiratoare de la Uniclean

Indiferent de nevoile pe care le comunici, produsele pe care le găsești la Uniclean se pliază pe acestea. Ce înseamnă asta? Nu doar că diversitatea îți va facilita alegerea, dar și prețurile se vor adapta în funcție de cerințele tale. Mai exact, nu vei plăti un cost prestabilit, ci ai posibilitatea să soliciți o ofertă personalizată. În acest mod comunici ce așteptări ai de la produsul ideal, iar după o triere a opțiunilor efectuată de specialiștii Uniclean, ai garanția dispozitivului perfect pentru tine, la un preț corect, calculat transparent la momentul plasării comenzii.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu