NOU! PROMOTII LUNARE

Aparat de curatare cu gheata carbonica IB 7/40 Classic – KARCHER – 1.574-001.0

In stoc

Noul aparat Ice Blaster IB 7/40 Classic de la Kärcher convinge prin puterea sa de curatare. Tehnica fluidica este astfel optimizata, incat si la presiuni mici de aer rezultatele de curatare sa fie extraordinare. Ca si toate aparatele Ice Blaster de la Kärcher, aparatul IB 7/40 Classic convinge prin siguranta si credibilitate. Curatarea cu gheata carbonica cu aparatul Kärcher IB 7/40 Classin inseamna utilizare fara intreruperi nedorite.Nou este printre altele si golirea integrata a rezervorului, care se efectueaza foarte usor prin apasarea unui buton. Prin constructia sa compacta poate fi manevrat cu usurinta si in zone stramte.

IB 7/40 Classic: Aparatele de curatare cu gheata carbonica KÄRCHER au un finisaj de mare valoare. Toate componentele utilizate sunt de cea mai inalta calitate. Tehnologia de dozare bine gandita garanteaza suflare fiabila fara a depune gheata pe masina. Suflantele KÄRCHER sunt proiectate pentru uz continuu. Fiabilitatea acestora a fost demonstrata prin numeroase pe teren si teste de anduranta. Fluxul de aer al aparatului IB 7/40 Classic a fost optimizat astfel incat aerul comprimat disponibil sa fie ghidat prin masina catre duza cu pierderi minime. Astfel se pot obtine rezultate excelente de curatare cu aparatul IB 7/40 Classic, chiar si la presiuni scazute si cu un consum redus de aer (max. 3,5 m³/min). Un alt avantaj datorat consumului redus de resurse este nivelul scazut de zgomot. Cu o presiune de suflare de 5 bar, nivelul de zgomot este de circa 80 dB(A). Aparatul IB 7/40 Classic este echipat cu unitate de golire a ghetii reziduale. Astfel, gheata uscata reziduala poate fi indepartata din rezervor prin atingerea unui buton la finalizarea lucrului. Astfel se impiedica inghetarea masinii. Noul aparat de curatat cu gheata are si un separator de ulei si apa integrat, care garanteaza functionarea fiabila. Presiunea de suflare si viteza de eliberare gheata pot fi reglate in mod infinit cu ajutorul butoanelor. Valorile setate sunt indicate pe afisaj. in plus, indicatori statistici precum durata de exploatare, consumul mediu de gheata pe ora si consumul total de gheata pot fi afisate. Comanda vitezei de eliminare gheata si a presiunea de suflare pot fi blocate cu ajutorul unui intrerupator cu cheie. CURATARE CU GHEATA CARBONICA: tehnologia de suflare cu gheata de la Kärcher este non-agresiva, dar reprezinta o metoda riguroasa de curatare a uneltelor, mulajelor, suprafetelor si masinilor cu un numar redus de unelte si timp de inactivitate. in acest proces, aschii mici de dioxid de carbon inghetat la o temperatura de -79 °C sunt injectate intr-un suvoi de aer comprimat si sunt accelerate de acesta. Cand aschiile intra in contact cu suprafata ce urmeaza sa fie curatata, se racesc brusc. Datorita diferitelor rate de contractie indusa de temperatura ale agentilor contaminanti si ai bazei, stratul de agent contaminant se sfarama si se imprastie, schiile penetreaza in fisuri si curata instantaneu. Astfel agentii contaminanti sunt suflati de pe respectiva suprafata. Actiunea de curatare din acest proces se bazeaza pe energia chinetica a aschiilor, pe sfaramarea si desprinderea agentilor contaminanti precum si pe sublimarea prin explozie de catre agentul de suflare. Duritatea redusa a aschiilor de gheata asigura o abraziune scazuta a suprafetei. La fel ca in cazul altor procese de suflare, suflarea de gheata de carbon este adecvata pentru tratarea suprafetelor complexe de tipul celor gasite pe presele de tipografie si alte masini.

Caracteristici si beneficii

Golire automata a resturilor de gheata

 • Golirea rezervoarelor cu resturi de gheata prin apasarea unui buton impiedica inghetarea aparatului dupa terminarea curatarii.

Afisaj clar

 • Citirea simpla a valorilor setate; control simplu datorita tastelor mari si control electronic.

Mobilitate deosebita

 • Balans optim al aparatului pentru manevrare comoda pe teren denivelat.

Ghidare eficienta a aerului in aparat

 • Gheata reziduala se poate transporta fara probleme de la aparat la duza.
 • Capacitate mare de curatare pe duza.

Separator integrat de ulei si apa

 • Fara inghetarea aparatului.

Suport rafinat pentru pistoale

 • Pistolul este depozitat mereu in siguranta
 • Pozitia ideala (de ex. pentru schimbarea duzelor).

Sertar integrat pentru duze si unelte

 • Totul la indemana – direct pe aparat

Echipament

 • Grasime pentru filetul duzelor
 • Duza cu jet plat
 • Cheie fixa pentru schimbarea duzelor, 2 Pieces
 • Furtun jet cu conducta de comanda electrica si cuplaj rapid
 • Pistol jet (ergonomic si sigur)
 • Comanda electronica
 • Separator de ulei si apa
 • Geanta scule

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Aparat de curatare cu gheata carbonica IB 7/40 Classic – KARCHER – 1.574-001.0”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu