NOU! PROMOTII LUNARE

Aparate de curățare cu abur

Atunci când trebuie să facem curăţenie, fie în propria locuinţă, fie în diverse domenii de activitate, fiecare dintre noi căutăm soluţii dintre cele mai noi şi eficiente care să ne uşureze munca şi să ne asigure totodată performanţe înalte şi rezultate rapide, pe măsura aşteptărilor. În acest sens, află că aparatele de curăţare cu aburi sunt la mare căutare în prezent, atât pentru uz casnic, cât şi pentru uz profesional, fiind considerate nişte dispozitive moderne, versatile şi multifuncţionale care combină jetul de abur cu temperatura pentru a curăţa şi igieniza complet şi eficient orice suprafaţă, îndepărtând până şi cele mai dificile pete sau mirosuri neplăcute şi eliminând cu brio murdăria grosieră din locuri greu accesibile, dar nu numai. 

Descoperă aparatele profesionale de curăţare cu abur

Astfel, în cazul în care vrei să beneficiezi şi tu de toate avantajele pe care le oferă astfel de echipamente de curăţenie, te invităm să descoperi aparatele de curăţare cu aburi profesionale disponibile în cadrul magazinului nostru, întrucât aici vei găsi întotdeauna un curăţitor cu abur care să ţi se potrivească, indiferent de regimul de utilizare de care ai nevoie.

Punem foarte mare accent pe calitate, siguranţă, eficienţă şi durabilitate, motiv pentru care adăugăm în catalogul nostru de produse doar aparate de curăţare cu aburi de calitate verificată, care aparţin celor mai buni producători de pe piaţă şi care au capacitatea de a oferi performanţe înalte pe termen lung, chiar şi pentru sarcini de lucru complexe şi solicitante. Pe scurt, cu Uniclean şi gama de aparate de curăţare cu abur profesionale, acum este mai uşor ca niciodată să transformi curăţenia într-o activitate ergonomică, simplă şi rapidă, să faci economii semnificative de timp şi energie şi să obţii rezultate spectaculoase, aşa cum îţi doreşti.

Comandă curăţitoare cu abur

Îţi punem la dispoziţie o varietate imensă de echipamente de ultimă generaţie pentru curăţenie, printre care se numără şi curăţitoarele cu abur, ale căror beneficii şi întrebuinţări sunt de-a dreptul numeroase. Acestea, dincolo de faptul că sunt fabricate în condiții optime respectând cele mai riguroase standarde, se potrivesc în nenumărate contexte şi pot oferi cele mai bune experienţe de utilizare, motiv pentru care merită orice investiţie. Prin urmare, nu îţi rămâne decât să vizualizezi categoria noastră de curăţitoare cu abur şi accesorii pentru acestea şi să comanzi produsele care îndeplinesc toate specificaţiile tale. Mai ales că suntem un partener de încredere pe care te poţi baza de fiecare dată atunci când vine vorba de achiziţionarea de echipamente profesionale, menite să transforme procesul de curăţenie într-o activitate confortabilă, simplă şi rapidă, dar cu rezultate remarcabile vizibile instant. 

Mai mult decât atât, pentru că satisfacţia ta este o prioritate pentru noi, află că îţi oferim consultanţă gratuită prin telefon şi suntem gata să îţi oferim răspunsuri complete la toate întrebările pe care le ai cu privire la gama nostră de produse. Profesionalism, promptitudine, transparenţă şi seriozitate – de toate acestea ai parte din moment ce alegi Uniclean în vederea achiziţionării curăţitoarelor de abur potrivite pentru sarcinile de lucru pe care trebuie să le realizezi. 

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu