Aspiratoare cu injecție extracție

Atunci când vine vorba de curăţarea în profunzime şi de reîmprospătarea covoarelor, canapelelor textile sau tapiţeriilor auto, aspiratoarele cu injecţie-extracţie ocupă un loc aparte.
Acestea se remarcă prin performanţă, funcţionalitate, eficienţă, fiabilitate şi durabilitate, şi au rolul de transforma procesul de curăţenie în unul ergonomic, simplu, rapid şi lipsit de stres, indiferent de suprafaţa de curăţare vizată. Mai mult decât atât, ce este cu adevărat inovator la acest tip de aspiratoare profesionale este mecanismul de funcţionare. Concret, aceste aparate, după cum ne putem da seama din denumirea pe care o poartă, injectează apă şi soluţii speciale de curăţare în suprafeţele textile şi le extrage ulterior din nou în aparat, aspirând praful şi mizeria în mod eficient şi lăsând astfel covoarele şi tapiţeriile complet igienizate. Aşadar, dacă şi tu eşti în căutarea unor astfel de aspiratoare cu injecţie-extracţie, fie pentru mediul profesional în care îţi desfăşori activitatea, fie pentru uz casnic, înseamnă că te afli unde trebuie. La Uniclean îţi punem la dispoziţie o gamă bogată de aspiratoare cu injecţie-extracţie confortabile şi perfect adecvate pentru utilizare zilnică, care aparţin unora dintre cele mai calitative brand-uri din domeniu şi care vin la pachet cu numeroase accesorii, caracteristici, beneficii şi întrebuinţări dintre cele mai variate.
Toate modelele pe care ţi le propunem sunt moderne, multifuncţionale, uşor de folosit, de manevrat şi de depozitat, şi corespund celor mai înalte standarde de calitate, fiind special concepute şi echipate astfel încât să ofere utilizatorilor performanţe ridicate pe termen lung şi rezultate impecabile, peste aşteptări. Un model din portofoliul Uniclean spre care merită să îţi îndrepţi atenţia este de exemplu aspiratorul cu injecţie-extracţie de mici dimensiuni Wolf 130 – Viper Nilfisk, ideal pentru curăţarea zilnică a diferitelor suprafeţe textile şi potrivit pentru curăţenia din birouri, săli de clasă, săli de conferinţe etc. Acesta este prevăzut cu rezervor detaşabil simplu de curăţaţ şi care facilitează totodată umplerea cu apă proaspătă, dar şi cu roţi robuste pentru o manevrare cât mai uşoară şi sigură chiar şi de către cei mai neexperimentaţi utilizatori, şi iese în evidenţă prin câteva caracteristici cheie precum: rezervor de soluţie şi rezervor de apă reciclată cu o capacitate de 3,8 litri, presiune pompare soluţie de 2 bari, furtun soluţie şi furtun aspirare de 3 m, putere de 1000 W, cablu de alimentare de cu o lungime de 10 metri, o greutate de 9,7 kg şi multe altele pe care merită să le descoperi chiar tu optând pentru acest model.Bineînţeles, acesta este doar un exemplu. În catalogul de produse din cadrul magazinului nostru se regăsesc mult mai multe modele de aspiratoare cu injecţie-extracţie, cu design care se axează pe funcţii ergonomice menite să uşureze munca şi să genereze economii de timp şi energie. Pe scurt, acum ai acces la o varietate uimitoare de opţiuni din care poţi alege conform nevoilor şi preferinţelor proprii şi ţinând cont în acelaşi timp şi de tipul de suprafaţă care trebuie curăţată şi de locaţia acesteia. Un astfel de aspirator profesional cu injecţie-extracţie chiar merită orice investiţie, aşa că nu mai sta pe gânduri şi fă cele mai inteligente achiziţii de care să te bucuri pentru o perioadă îndelungată de timp alături de Uniclean.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu