Aspiratoare Industriale

Popularitatea aspiratoarelor industriale a crescut din ce în ce mai mult în ultimii ani. Lucru care se justifică, dacă ne gândim la numeroasele beneficii și întrebuințări pe care le au aceste produse utilizabile în aproape toate domeniile de activitate. Începând de la faptul că au o putere și o capacitate de aspirare foarte mare, aspiratoarele industriale rămân de departe un ajutor de nădejde pentru sarcini de lucru dificile, fiind destinate utilizării pe suprafețe întinse și reușind ca atare să aspire cu succes atât murdăria din hale industriale, fabrici, uzine sau alte spații de producție de dimensiuni mari, cât și praful foarte fin din grupa H de aspirare.Prin urmare, dacă te numeri printre cei care prestează servicii de curățenie și vrei să investești în niște aspiratoare industriale profesionale, ai ajuns unde trebuie. Îți punem la dispoziție o multitudine de modele din care poți alege, special concepute pentru a îndepărta atât murdăria umedă, cât și pe cea uscată, și potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior, astfel încât să ai posibilitatea de a face alegeri cât mai inspirate, conform nevoilor și preferințelor tale.

Din moment ce ne pășești pragul virtual, cu siguranță vei fi surprins de diversitate. Suntem o companie în continuă dezvoltare și ne dorim să ținem pasul întotdeauna cu tot ce înseamnă echipamente inovative sau soluții complexe și de noutate, dar și cu evoluția tehnologică, motiv pentru care suntem preocupați în permanență să oferim clienților noștri o gamă de produse îmbunătățită și actualizată continuu. În ceea ce privește categoria de aspiratoare industriale disponibilă în cadrul magazinului nostru online, aceasta este una extrem de bogată și cuprinde diverse subcategorii, după cum urmează: aspiratoare industriale pentru span și emulsie, pentru construcții, pentru lichide și pentru praf periculos. Toate acestea vin la pachet cu diverse capacități a containerelor și sunt prevăzute cu diferite tehnologii, sisteme și funcții de ultimă generație, fiind potrivite pentru o multitudine de domenii de aplicare. Pe scurt, indiferent de cerințele pe care le ai, aici este aproape imposibil să nu găsești ceea ce cauți, cu doar câteva click-uri.

Calitatea, funcționalitatea, siguranța și durabilitatea sunt cuvintele de ordine care definesc întreaga noastră selecție de aspiratoare industriale profesionale de la furnizori internaționali de top pe care le comercializam. Acest lucru înseamnă că, indiferent dacă optezi pentru unul cu pompa de apă integrată, pentru un aspirator cu scuturare automată a filtrelor, pentru un aspirator cu aer comprimat sau pentru unul certificat ATEX, dar nu numai, alături de noi ai acum acces la produse de calitate verificată și te bucuri automat de garanția achiziției unui bun de lungă durată. Nu în ultimul rând, află că din moment ce îți îndrepți atenția către aspiratoarele industriale din vitrinele magazinului nostru online, beneficiezi instant de profesionalism, promptitudine, responsabilitate și transparență la superlativ din partea echipei noastre de experți. Suntem foarte atenți cu toți clienții cu care colaborăm și ne focusam mereu pe obținerea unor rezultate remarcabile pentru aceștia. Din acest motiv, dincolo de varietatea uimitoare de echipamente industriale cu care te întâmpinăm, îți suntem alături de fiecare dată și îți oferim consultanță gratuită la cel mai înalt nivel, astfel încât să ai parte de soluții personalizate, potrivite pentru tine.

Mai mult, pentru că ne dorim să fii cât mai informat în legătură cu aspiratoarele industriale profesionale pe care intenționezi să le achiziționezi de pe rafturile noastre virtuale, avem grija să îți punem la dispoziție în fiecare pagină de produs toate detaliile tehnice despre fiecare variantă în parte, dar și informații comerciale legate de stoc, prețuri, grile de discount și multe altele. La Uniclean, știi ce alegi, știi ce cumperi.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu