NOU! PROMOTII LUNARE

Aspiratoare Profesionale

Atunci când vine vorba de curăţarea şi igienizarea completă a suprafeţelor mai mari, cum ar fi halele industriale, spălătoriile, clădirile de birouri, instituţiile publice sau zonele de construcţii, dar nu numai, aspiratoarele profesionale sunt tot ceea ce ai nevoie, întrucât acestea sunt capabile să facă faţă cu brio până şi celor mai dificile spaţii, interioare şi exterioare, şi rămân de departe cele mai performante şi eficiente aparate care asigură un mod de lucru confortabil şi rezultate peste aşteptări, fără prea multe eforturi. Astfel, la Uniclean am adus mai aproape de tine o varietate impresionantă de aspiratoare profesionale, care pot îndeplini cele mai complexe sarcini de curăţare şi aspirare a prafului şi murdăriei şi care sunt utilizabile atât pentru uz casnic, dar în special pentru uz profesional-industrial, în aproape toate domeniile de activitate, începând de la aspiratoare comerciale, industriale sau fixe şi mobile pentru spălătorii auto şi până la aspiratoare de lucru la înălţime sau portabile, la care se adaugă şi câteva accesorii pentru aspiratoare, precum piese de schimb, unelte sau filtre. Pe scurt, aici ai posibilitatea de găsi exact modelul care să îţi creeze avantaje multiple şi care să îţi ofere oportunitatea de a transforma procesul de curăţenie în unul mult mai simplu şi rapid, indiferent de mediul în care îţi desfăşori activitatea, de gradul de murdărie sau de dimensiunea suprafeţelor care urmează să fie igienizate.
Gama noastră de aspiratoare profesionale este una completă şi extrem de diversificată, dezvoltată special pentru a se plia până şi celor mai exigente nevoi sau preferinţe. În ceea ce priveşte categoria aspiratoarelor comerciale, aceasta cuprinde la rândul ei mai multe subcategorii, începând de la aspiratoare de praf uscat sau cu sistem umed-uscat şi până la aspiratoare cu injecţie-extracţie sau verticale cu perie, în timp ce categoria aspiratoarelor industriale găzduieşte de asemenea diferite subcategorii, precum aspiratoare pentru praf periculos, pentru construcţii sau pentru şpan şi emulsie. Pe scurt, opţiunile disponibile sunt de-a dreptul nenumărate şi sunt gata să se preteze pe mai multe domenii de activitate.
Toate modelele de aspiratoare profesionale de curăţenie pe care ţi le propunem sunt performante, multifuncţionale, practice, confortabile şi extrem de versatile, garantând 99% aspirare şi îndepărtând atât murdăria umedă, cât şi uscată, sau chiar praful şi murdăria la distanţe şi înălţimi de până la 15 metri în condiţii de eficienţă sporită şi siguranţă maximă, asigurând o experienţă plăcută în timpul utilizării, respectiv uşurinţă la manevrare sau transport, şi adaptându-se atât pentru interior, cât şi pentru exterior. Mai mult decât atât, alte câteva caracteristici prin care se remarcă toate produsele din această categorie pe care le comercializăm sunt motoarele puternice şi fiabile, durabilitatea, consumul mic de energie şi, nu în ultimul rând, rezistenţa crescută la uzură şi la orice condiţii de lucru.
Prin urmare, nu îţi rămâne decât să răsfoieşti toate ofertele de aspiratoare profesionale de curăţenie pe care ţi le-am pregătit şi să alegi cel mai potrivit model pentru activitatea pe care intenţionezi să o realizezi. Pentru că la Uniclean chiar găseşti tot ceea ce cauţi şi mereu ceva în plus în materie de aspiratoare profesionale, la care se adaugă şi un raport calitate-preţ imbatabil şi consultanţă telefonică gratuită în vedere luării unor decizii de achiziţie cât mai inspirate şi inteligente.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu