Aspiratoare Verticale

În ultimii ani, aspiratoarele verticale au început să capete o popularitate din ce în ce mai mare şi să ocupe locuri fruntaşe în topul preferinţelor unui număr tot mai mare de persoane. Lucru deloc surprinzător de altfel, dacă ne gândim la numeroasele avantaje pe care le oferă utilizatorilor, începând de la faptul că aspiră rapid şi curăţă eficient până şi cele mai dificile şi greu accesibile zone şi până la faptul că sporesc confortul şi productivitatea pe orice tip de suprafeţe, eficientizând munca cu până la 99.9%, dar nu numai.

Alege din gama de aspiratoare verticale cu perie

Astfel, în cazul în care şi tu eşti în căutarea celor mai bune aspiratoare verticale, care să îţi ofere performanţe înalte de curăţenie pe termen lung şi rezultate garantate la fiecare utilizare, te invităm să descoperi modelele disponibile în cadrul magazinului nostru. Versatile, performante, fiabile şi durabile, cu design inovator şi dimensiuni reduse, aspiratoarele verticale din catalogul Uniclean aparţin unor brand-uri de referinţă în domeniu, aşa cum este Nilfisk spre exemplu, şi sunt fabricate la cele mai înalte standarde pentru a transforma curăţenia într-o activitate uşoară, rapidă şi confortabilă, fiind tot ceea ce ai nevoie pentru a obţine cele mai bune rezultate, indiferent de sarcina de lucru pe care trebuie să o desfăşori. Totul într-un timp scurt şi cu un minimum de efort şi energie.

De asemenea, graţie numeroaselor caracteristici, funcţii şi accesorii cu care sunt prevăzute, aspiratoarele verticale pe care ţi le propunem asigură o aspirare puternică, autonomie extinsă şi operare silenţioasă, fiind un ajutor de nădejde pe care te poţi baza chiar şi pentru cele mai dificile sarcini de lucru, bucurându-te de cele mai bune performanţe pe toată durata aspirării şi de rezultate impecabile instant. Satisfacţia clienţilor este prioritatea numărul 1 pentru noi. De aceea, ne îmbunătăţim în mod constant gama de aspiratoare verticale, dar nu numai, astfel oricine să poată găsi aici produsele potrivite nevoilor şi cerinţelor sale. Astfel, începând de la aspiratoarele rezidenţiale-comerciale, cu putere de aspirare de 900 W, sac de praf cu o capacitate de 3.5 litri, ideale pentru curăţare zilnică, eficientă şi rapidă a spaţiilor mari cum ar fi hoteluri, birouri, spitale, dar nu numai, şi până la aspiratoarele comerciale verticale, cu putere de 2250 W, rezervor pentru colectarea prafului de 35 litri, două motoare de aspirare şi un motor pentru perie, perfecte pentru aspirarea zilnică a suprafeţelor extinse acoperite cu covoare, toate acestea se regăsesc în catalogul Uniclean şi sunt special concepute pentru a acoperi până şi cele mai fine şi exigente cerinţe în materie de aspirare.

Mai mult decât atât, ce mai trebuie să ştii este faptul că la Uniclean mizăm foarte mult pe calitate, funcţionalitate şi siguranţă, acestea fiind principalele criterii pe care urmărim să le îndeplinească toate produsele şi echipamentele de curăţenie pe care le punem la dispoziţia clienţilor noştri. Prin urmare, acum poţi achiziţiona cu încredere un aspirator vertical cu perie din catalogul nostru, întrucât ai garanţia că ai făcut o achiziţie eficientă şi inspirată, care îţi va aduce plus valoare pe termen lung în procesul de curăţenie. Aşadar, nu îţi rămâne decât să descoperi întreaga noastră ofertă la aspiratoare verticale şi să comanzi produsele care corespund tuturor specificaţiilor tale, pentru a beneficia de cele mai mari avantaje.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu