Aspirator industrial – volumul de colectare 45-100 L – IV IV 60/30 – KARCHER – 1.573-500.0

In stoc

Aspiratorul industrial IV 60/30 este un aparat pentru utilizarea umed / uscata foarte robust. Este un aspirator mobil si utilizabil in multe grupe tinta. Este actionat de catre un compresor lateral cu durata de viata extrem de lunga. Datorita constructiei motoarelor acest aparat este folosit de obicei in mod continuu. Aspiratorul este actionat cu 400 V, 50 Hz.

Aspiratorul industrial IV 60/30 este un aparat pentru utilizarea umed / uscata foarte robust. Este un aspirator mobil si utilizabil in multe grupe tinta. Este actionat de catre un compresor lateral cu durata de viata extrem de lunga. Datorita constructiei motoarelor acest aparat este folosit de obicei in mod continuu. Aspiratorul este actionat cu 400 V, 50 Hz.

La aparatul IV 60/30 este vorba de un aspirator industrial foarte robust. El este un aspirator mobil si multilateral utilizabil in multe grupe tinta. Prin felul constructiei si a numarului mare de accesorii industriale, aparatul poate fi utilizat la diferite activitati de curatare. Compresorul sau lateral este responsabil pentru o performanta mare de aspirare. Din cauza constructiei motorului, acest apara este utilizat de fel in activitati continue. Compresorul lateral utilizat indica o durata lunga de viata. Conditionat de modul de constructie de de marimea aparatului, el poate fi utilizat mobil, ceea ce inseamna in mai multe zone de utilizare. In cazul in care aparatul trebuie stationat pe o panta, cele doua roti cu frana asigura un sprijin sigur. Un recipient de mizerie detasabil cu role de ghidaj permite un transport usor a masei maturate. Prefiltrul ciclon integrat elimina cea mai mare parte a prafurilor deja la patrunderea acestora in aspirator, prelungind astfel considerabil durata de viata a filtrului. Un filtru cu suprafata mare de filtru si o putere mare de eliminare (verificat material M) este responsabil pentru intervale lungi de lucru fara intrerupere. Suportul pentru accesorii in partea din fata a aparatului permite o depozitare foarte confortabila a completei game de accesorii de aspirare. In sertarul pentru accesorii integrat pot fi depozitate confortabil accesorii mici si scule. Pe carligul pentru cablu poate fi agatat cablul in timpul transportului sau restul de cablu in timpul utilizarii. O curatare externa, manuala a filtrelor permite intervale lungi de lucru si garanteaza o durata lunga de viata a filtrului.

Caracteristici si beneficii

Zona de depozitare a accesoriilor pe sasiul aparatului

  • Cosul mare de accesorii de pe sasiul aparatului asigura un spatiu comod de depozitare pentru duze, coturi si alte componente

Curatare manuala afiltrului pentru costuri reduse de operare

  • Curatarea manuala a filtrului creste durata de lucru a filtrului permanent, reducand astfel efortul de intretinere

Flexibil si versatil

  • Datorita duratei lungi de viaţă a compresorului al canalului lateral aparatele IV 60/27-1 M B1, IV 60/30 şi IV 60/30 M B1 pot fi utilizate şi staţionar în mai multe ture. Oferă vasta de accesorii permit rezultate de curăţare ergonomice şi economice în multe domenii.

Scuturare mecanica a filtrului

  • Rentabilitate mare: scuturarea mecanica a filtrului prelungeşte timpul de utilizare cu a filtrului continuu de 2,3 m². Acest lucru economiseşte costuri de întreţinere.

Echipament

  • Accesorii în volumul de livrare, No
  • Recipient cuprins în pachetul de livrare, nu
  • Recipient pentru utilizare uscata, 6.394-821.0
  • Recipient pentru aspirare umeda, 6.394-822.0
  • Curatare filtru, Manual

Informații suplimentare

Brand

După sursa de alimentare:

După volumul de colectare:

După clasa de praf:

,

După domeniul de utilizare:

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Aspirator industrial – volumul de colectare 45-100 L – IV IV 60/30 – KARCHER – 1.573-500.0”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu