Aspirator profesional tip ciclon – Acumulator BL 1860B – DCL501 – Makita

Disponibil pentru precomandă

Acest aspirator profesional compact tip ciclon, marca Makita, este ideal pentru office-uri, spatii de lucru, incaperi, spatii comerciale, magazine, supemarket-uri, etc. (Acumulatorii se achizitioneaza separat)

Aspirator profesional tip ciclon DCL501

 

Acest aspirator profesional compact tip ciclon, marca Makita, este ideal pentru office-uri, spatii de lucru, incaperi, spatii comerciale, magazine, supemarket-uri, etc. (Acumulatorii se achizitioneaza separat)

Este usor de utilizat, datorita dimensiunilor compacte si design-ului de fabricatie cu roti laterale, care permit urmarirea utilizatorilor in timpul proceselor de aspirare.

Se poate utiliza pe post de aspirator portabil.

Aspiratorul actioneaza in doua trepte de viteza si este alimentat pe baza de acumulatori. (Acumulator BL 1860B).

Este foarte eficient pentru aspirarea eficienta a suprafetelor si spatiilor inguste. Este gata de utilizare in orice moment.

Aparatul emite un zgomot foarte mic de numai 64 dB(A) si functioneaza in treapta I circa 35 minute i ar in treapta a II-a poate functiona in mod continuu 77 minute cu ajutorul acumulatorului BL1860B (acumulatorul nu este inclus in kit-ul de livrare).

Datorita sistemului ciclonic eficient care separa particulele de praf mari si fine astfel incat numai particulele fine de praf sunt capturate direct pe filtru pentru a impiedica infundarea.

Filtrul se curata foarte usor.

Aspiratorul se achizitioneaza intr-un set cu accesorii care cuprinde:

  • Furtun flexibil
  • Perie de aspirare
  • Duza de aspirare
  • Duza ingusta
  • Ham de umar

Pentru mai multe informatii referitoare la aspiratoarele si produsele profesionale marca Makita pentru diferite domenii de activitate cum ar fi constructii, agricultura, curatenie, etc. echipa Unilift va sta la dispozitie in selectarea echipamentelor potrivite cerintelor dumneavoastra de lucru.

Informații suplimentare

Greutate 3.5 kg
Dimensiuni 40 × 30 × 30 cm
Domenii de activitate

,

Brand

Debit volum / Debit de aer

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Aspirator profesional tip ciclon – Acumulator BL 1860B – DCL501 – Makita”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu

Aspirator profesional tip ciclon - Acumulator BL 1860B - DCL501 - Makita