Aspirator sistem uscat – Furtun de aspirare, 2.5 m – T 10/1 eco!efficiency – KARCHER

In stoc

40% economie de energie: aspirator uscat eco-eficient T 10/1. Cu duza combinata, cablu de alimentare detasabil (12 m), cot anti-static, depozitare cablu si cos filtrant principal consolidat.

40% economie de energie: aspirator uscat eco-eficient T 10/1. Cu duza combinata, cablu de alimentare detasabil (12 m), cot anti-static, depozitare cablu si cos filtrant principal consolidat.

Aspiratorul uscat eco-eficient T 10/1 consuma cu pana la 40% mai putina energie decat aspiratoarele conventionale. Dar asta nu e tot. Aparatul pune pe masa si multe alte avantaje. De asemenea, eco-eficienta T 10/1 este prevazuta cu un compartiment practic de depozitare a cablului pe capul aspiratorului, pentru a va asigura ca acesta este depozitat in siguranta. Duza combinata de inalta calitate poate fi utilizata pe toate suprafetele si asigura o curatare fara efort. Cablul de alimentare are o lungime de 12 metri si se asigura inlocuirea usoara a acestuia. Utilizarea fara sac filtrant este posibila datorita filtrului principal permanent consolidat. Cotul anti-static reduce descarcarile electrostatice la minim.

Caracteristici si beneficii

Filtru principal permanent mare si rotund din lana lavabila

  • Extrem de stabil si destul de dens pentru aspirarea fara filtru tip punga

Usor de servisat

  • Cablul poate fi schimbat repede si fara a avea cunostinte speciale prin desfacerea a doua suruburi. Se genereaza astfel economii de timp si costuri

Echipament

  • Furtun de aspirare, 2.5 m
  • teava de aspirare, metal 2 x 0,5m
  • Punga filtru, Pasla
  • Sistem anti-static
  • Material recipient, Plastic
  • Duza pentru podea

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Aspirator sistem uscat – Furtun de aspirare, 2.5 m – T 10/1 eco!efficiency – KARCHER”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu