Karcher

Uniclean este furnizor acreditat de echipamente de curățenie profesionale, iar în catalogul nostru cu oferte vei găsi branduri de renume cum este și cazul Karcher. Aparate de curățat podele, covoare, cu presiune sau cu gheață carbonică, aspiratoare simple sau umed-uscate te așteaptă într-o multitudine de forme pentru a-ți face munca mai ușoară.

Performanța și calitatea sunt cuvintele care definesc perfect oferta Karcher. Dispozitive foarte eficiente, dar simplu de utilizat și transportat, se dovedesc a fi un real ajutor în prestarea serviciilor de curățenie. Moderne și inovative, cu zeci de funcții încorporate, reduc timpul și efortul de lucru la minim. Pot fi utilizate atât în scop casnic, dar și profesional, promițând rezultate optime la fiecare folosire.

Fie că este vorba de curățenia în interior sau în exterior, în spații de mici sau mari dimensiuni, cu reziduuri dificile, Karcher reușește să simplifice semnificativ întregul proces. Puterea de absorbție este mare, în timp ce perii din capătul aspiratorului reușesc să colecteze și toate urmele de mizerie.

Modelele pe care le găsești în oferta Uniclean sunt special adaptate unor categorii specifice de operațiuni. Dacă îți dorești acest echipament strict pentru a aspira praf, frunze sau alte deșeuri solide, un aspirator cu funcție de uscat este mai mult decât suficient. În schimb, dacă vrei să eficientizezi procese în care iei contact foarte des și cu lichide, fără să fie nevoie să efectuezi două operațiuni distincte, un aspirator umed uscat este ceea ce ai nevoie. Soluții există pentru orice problemă atât timp cât te orientezi către furnizori de încredere care își adaptează oferta în funcție de nevoi concrete.

Karcher este brandul pe care te poți baza oricând și oriunde. Orice spațiu va putea atinge standarde înalte de curățenie atât timp cât beneficiezi de funcțiile performante ale unui dispozitiv profesional. Impecabilul este mai ușor de obținut ca niciodată. Podele, covoare suprafețe din lemn, ciment, gresie sau alte materiale vor fi instant curățate de orice reziduu sau urmă de murdărie cu minim de efort din partea ta.

Achiziția unui aspirator Karcher este o investiție inteligentă pe termen lung. Acest lucru se datorează faptului că sunt utilizate materiale foarte rezistente, dar și tehnologii de ultimă generație în conceperea acestor echipamente. Asta înseamnă că o carcasă dură protejează funcțiile și mecanismele care fac dispozitivul să funcționeze, reușind astfel să funcționeze la capacitate maximă ani la rând.

Cere acum o ofertă pentru brand-ul Karcher 

Dacă și tu ești în căutarea unor dispozitive și echipamente profesionale de curățenie, poți cere acum o ofertă pentru că brand-ul Karcher este o alegere ideală. Nu doar că îți garantează calitate și performanță la nivel înalt, dar și prețurile sunt calculate în așa fel încât să reprezinte un avantaj. Mai exact, totul se calculează personalizat și transparent la momentul plasării comenzii, în funcție de cerințele tale. Asta înseamnă că nu vei fi nevoit să plătești pentru accesorii care nu îți sunt de folos și, totodată, ai garanția unui dispozitiv care să se ridice la înălțimea așteptărilor tale și să te ajute în activitatea ta

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu