Starmix

Starmix este unul dintre brandurile consacrate pe care le regăsești în oferta Uniclean și care îți vine în ajutor cu zeci de echipamente și dispozitive profesionale de curățenie. De la aspiratoare simple sau unele cu funcții speciale, la mături electrice și accesorii profesionale pe toate le găsești în multiple variante, astfel încât să o poți alege pe cea care se pliază întocmai nevoilor tale profesionale.

Oferta de produse este foarte vastă pentru a putea acoperi o arie cât mai largă de cerințe. Un aspirator umed uscat te va scuti de munca suplimentară, reușind să absoarbă dintr-o singură trecere atât praful și reziduurile dure, cât și lichidul de pe suprafața vizată. Pe de altă parte, aspiratoarele industriale sunt ideale pentru a fi utilizate în fabrici, uzine, depozite, unde murdăria care trebuie colectată este mai dificil de îndepărtat. Aici vei găsi chiar și aspiratoare pentru uz casnic, în varii modele, care te vor ajuta să duci curățenia în propria casă la un alt nivel. Indiferent care ar fi nevoile tale, Starmix vine de fiecare dată cu o soluție adaptată care te ajută să obții rezultate optime într-un timp foarte scurt, cu minim de efort.

Și în ceea ce privește accesoriile, toate aparatele electrice au la dispoziție un set larg de scule și elemente suplimentare care să lărgească aria de posibilități de utilizare. Furtunuri, duze, capete interschimbabile, perii, mânere și multe altele sunt dispozitive în varii forme și mărimi pentru a-ți facilita utilizare și accesul în spații greu accesibile și suprafețe care impun condiții speciale de curățare. În seturi sau individuale, fiecare își va demonstra utilitatea în raport cu scopul pentru care a fost creat.

Calitatea produselor Starmix se poate observa de la exterior la interior. O carcasă dură, realizată din materiale rezistente, protejează cu succes sistemul interior care face posibilă funcționarea echipamentelor electrice. Chiar și accesoriile sunt realizate în așa fel încât trecerea timpului și uzura să nu se observe. Asta înseamnă că toate achizițiile ce poartă sigla Starmix vor funcționa și vor arăta ca noi mulți ani la rând, ajutându-te în procesele tale de curățenie.

Cere o ofertă pentru produsele de la brandul Starmix 

Dacă ești în căutarea echipamentelor de curățenie care să îți facă viața mai ușoară, trebuie să iei variantele oferite de Starmix în considerare. Nu doar că propun calitate și performanță la nivel înalt, dar și prețurile sunt adaptate în jurul nevoilor tale. Mai exact, ai posibilitatea să soliciți o ofertă personalizată prin intermediul căreia costul final să fie calculat în raport cu cerințele tale. Tot ce ai de făcut este să comunici ce așteptări ai de la dispozitivul ideal, în ce condiții urmează să îl utilizezi și ce accesorii ai nevoie. Iar specialiștii Uniclean îți vor face recomandări în funcție de aceste aspecte în așa fel încât să ai garanția unui produs care să îți satisfacă preferințe clare, la un preț avantajos, fără să fii nevoit să plătești și pentru funcții și accesorii suplimentare care nu vor fi fi utile pentru munca pe care o desfășori.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu