Unger

Procesele de curățenie pot fi foarte ușoare și rapide atunci când ai la îndemână echipamentele ideale, iar Unger este un brand consacrat de ustensile și dispozitive care îți garantează eficiență și performanță. Fie că vorbim de bureți și lavete, de raclete, lăncii, perii sau chiar cărucioare multifuncționale, fiecare dintre acestea își îndeplinesc cu brio scopul ultim.

Oferta Unger te așteaptă cu o multitudine de articole distincte care să te ajute să duci la bun sfârșit proceduri complexe, de mare amploare, atât în scop profesional, cât și casnic. Nicio pată nu va fi imbatabilă, nicio suprafață prea pretențioasă și niciun proces mult prea lung.

Pentru curățarea optimă a sticlei, fără urme inestetice și fără riscul de a o deteriora, Unger îți propune o gamă vastă de raclete cu lamele din silicon, lavete absorbante din microfibră și lăncii telescopice care să îți faciliteze munca la înălțime.

În spațiile sanitare rigoarea trebuie să atingă niveluri înalte și pentru asta ai nevoie de dispozitive conforme. În acest sens, produsele Unger care te pot ajuta să atingi standarde de igienă și curățenie sunt bureții abrazivi, seturile cu mătură și mop, capetele multifuncționale cu perii dure și detergenți profesionali.

Un rol foarte important în obținerea unor rezultate ideale îl au și accesoriile. Fie că vorbim de simple duze, furtunuri și capete sau chiar de seturi menite să îți faciliteze deplasarea și utilizarea. La Uniclean vei găsi chiar și dispozitive izolate care să te ajute să schimbi în siguranță becuri, comutatoare de apă, dar și chituri special concepute pentru proceduri clare și multe altele, pentru a avea parte de rezultate optime, rapid și ușor.

Dincolo de curățenia interioară, la Unger vei găsi și dispozitive care să îți faciliteze colectarea deșeurilor și reziduurilor din natură. Clești și dispozitive speciale sunt disponibili într-o gamă largă de modele pentru a-ți fi ușor să le găsești pe cele ideale în raport cu munca pe care o prestezi.

Produsele Unger demonstrează o calitate incontestabilă, atât la exterior, cât și în ceea ce privește tehnologia care stă la baza funcționării lor sau materialele din care sunt realizate. Asta înseamnă că atunci când alegi să investești în dispozitive oferite de branduri de încredere, ai și garanția durabilității. Te vei putea bucura de un ajutor de nădejde pe termen lung, fără să apară nereguli în ceea ce privește performanța sau eficacitatea.

Cere o ofertă pentru produsele de la brandul Unger 

Cere părerea specialiștilor Uniclean în cazul în care nu te poți decide cu privire la dispozitivele ideale pentru nevoile tale. Comunică așteptările pe care le ai, problemele cu care te confrunți, cadrul în care urmează să le utilizezi și vei primi recomandări personalizate. Din momentul în care te-ai decis la un anumit model, nu mai rămâne decât să ceri oferta. Acest lucru înseamnă că vei plăti strict pentru ceea ce ai nevoie și nu un preț prestabilit, iar totul se calculează transparent, putând elimina din ecuație accesoriile și funcțiile suplimentare despre care știi în mod sigur că nu vei avea deloc nevoie.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu