Cărucior curățenie

Ești în căutarea unui cărucior curățenie și a unor găleți profesionale pentru curățenie, care să simplifice procesul de igienizare și să-l transforme într-o activitate ușoară, rapidă, eficientă și sigură? Atunci este cazul să descoperi cele mai avantajoase oferte de cărucior curățenie disponibile în cadrul magazinului nostru online. 

 

Aici găsești o varietate de produse de calitate premium din care poți alege, începând de la cărucior curățenie performant și inovativ, potrivit pentru diferite tipuri de utilizare și pentru depozitarea la îndemâna a ustensilelor de lucru necesare, și până la găleți pentru curățenie practice, ușor de transportat și manevrat, dar și numeroase accesorii aferente acestora. Pe scurt, alături de noi, găsești tot ceea ce cauți și mereu ceva în plus. Trebuie doar să răsfoiești întreagă noastră gamă de echipamente pentru curățenie și să te convingi singur.

 

Spre exemplu, în cazul în care vrei să investești într-un cărucior curățenie profesional, modelul SmartColor de la brandul de renume Unger de pe rafturile noastre virtuale se va dovedi o alegere mai mult decât inspirată. Acest cărucior curățenie complet de transport asigură mobilitatea și include geanta de gunoi din vinil, cleme pentru scule și suporturi, tavă de scurgere care are rolul de a capta excesul de lichid, mâner ergonomic care facilitează manevrarea și sistem de prindere funcțional care păstrează uneltele întotdeauna în siguranță, acolo unde trebuie să fie. Totul pentru a face munca mai ușoară și pentru a economisi timp de lucru.

 

În același timp, și dacă ești în căutarea unor găleți pentru curățenie practice și utile, la noi ai posibilitatea de a găsi soluția potrivită pentru tine. Ți-am pregătit o selecție bogată de opțiuni din care poți alege, începând de la gălețile duble compacte cu storcător cu o capacitate de 15-30 L și până la gălețile pentru curățarea ferestrelor cu o capacitate de 18-28 L, dar nu numai. Spre exemplu, în timp ce gălețile duble complete cu presă vin la pachet cu două compartimente care păstrează apa curată de cea murdară, cu etichete incluse pentru codificare culorilor și accesorii indispensabile precum furtun adaptor și găleată laterală, gălețile pentru curățarea geamurilor vin la pachet cu suport din plastic pentru lavete de spălare și raclete. Așadar, indiferent de nevoile sau preferințele pe care le ai, alături de noi acum ești mult mai aproape de echipamentele de care ai nevoie pentru intervențiile de curățenie profesionale.

Mai mult, află că acum poți opta cu încredere chiar și pentru DeWitte Turbo Mop, un kit de specialitate care include o găleată, un storcător din inox, un mâner din aluminiu și 2 mopuri din microfibre, toate puse într-un singur ambalaj, pentru a avea acces cu ușurință la toate produsele de care ai nevoie pentru orice activitate de curățenie pe care o desfășori și pentru obținerea rezultatelor dorite. 

De asemenea, pentru că știm cât de meticulos este procesul de curățare și spălare a ferestrelor, ți-am pregătit și un set special în acest sens, compus din racletă, ErgoTec, manșon din microfibră, găleată și storcător pentru manșon, set potrivit atât pentru firmele care prestează servicii de curățenie, cât și pentru utilizatorii casnici atunci când vine vorba de menținerea curățeniei geamurilor și a suprafețelor vitrate așa cum se cuvine. 

Prin urmare, alternativele de cărucior curățenie și alte accesorii disponibile în cadrul magazinului nostru online sunt de-a dreptul nenumărate. Nu îți rămâne decât să răsfoiești întreg portofoliul nostru de cărucior curățenie și găleți pentru curățenie și să ne contactezi ulterior telefonic în vederea plasării unei comenzi. Nu uita, parteneriatul cu noi este atuul tău.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu