Câștigă premii la standul Uniclean de la Cleaning Show 2022

Cuprins articol

Vizita la standul Uniclean – Unilift îți aduce super premii

Cleaning Show, singurul târg dedicat industriei profesionale de curățenie din România își va deschide porțile pentru publicul specializat pe 4 octombrie 2022.

Timp de patru zile, până vineri, 7 octombrie, la Romexpo București, în cadrul pavilionului B1, Uniclean va expune la standul 48, produse de top din portofoliul dedicat sectorului de curățenie, dezinfecție și igienizare profesională.

Echipa noastră a pregătit și oferte speciale și discount-uri semnificative pentru specialiștii care vor vizita Cleaning Show, pentru cei care vor să cumpere instrumente profesionale de curățare, aspiratoare, curățitoare cu abur, monodiscuri portabile, aspiratoare telescopice pentru curățare la înălțime, dispozitive de spălare cu presiune, detergenți pentru toate tipurile de suprafețe, detergenți și odorizanți ecologici, covoare anti-murdărie și echipamente de curățare a hotelor industriale și a sistemelor de ventilație.

Pe toată durata evenimentului, vom asista vizitatorii să se înscrie în tombola organizată cu prilejul participării la Cleaning Show.

Astfel, pe lângă produsele premiate la nivel internațional pe care le-am ales pentru a le prezenta și pe lângă ofertele promoționale, de marți de la ora 10 dimineața, până vineri, la ora 14, interesul pentru produsele noastre va fi răsplătit cu posibilitatea de a câștiga premii super utile pentru curățenie.

Toți profesioniștii din domeniu, care vizitează standul Uniclean și care doresc să completeze talonul de participare la tombolă, vor avea șansa de a câștiga unul dintre cele trei premii puse la dispoziție printr-o tragere la sorți dedicată. Extragerea are loc în prezența unui organizator Cleaning Show, la finalul programului expoziției, vineri, 7 octombrie.

Câștigă premii la standul Uniclean de la Cleaning Show 2022

Vino la standul Uniclean și poți câștiga un Starmix L 18V plus alte produse de cleaning

Premiile oferite susțin nevoia de mobilitate și dorința de a folosi instrumente și soluții profesionale în curățenie pe care echipa noastră a observat-o în piață.

Premiul cel mare este un aspirator profesional portabil cu acumulatori de la Starmix, Smart L 18V, în valoare de 2085 de lei. Abia lansat la nivel global, aspiratorul cu acumulatori Smart L 18V de la Starmix este adus pe piața din România de Uniclean – Unilift și reprezintă soluția potrivită pentru aspirarea mai ușoară și mai rapidă, chiar și în timpul utilizării sculelor și echipamentelor de lucru electrice.

Pe lângă puterea mare de aspirare, bateria aspiratorului oferă compatibilitate cu dispozitive de la alți producători cunoscuți: Rothenberger, Metabo, Haaga, Collomix, Holmatro, etc.

Aspiratorul este cel mai compact model de aspirator umed uscat, și cu cele 4,2 kg ale sale, Smart L este foarte ușor și poate fi transportat confortabil datorită curelei de transport. Pentru comparație, ai putea să te gândești la aproximativ 4 cutii de lapte (de 1l) sau la un pepene roșu de mărime normală care cântărește aproximativ aceeași cantitate.

Nu-i așa că acum chiar ți se pare super ușor și util de cărat și aspirat oriunde?

În plus, furtunul aspiratorului acumulator Starmix Smart L 18V poate fi extins de la 0,5 la 2,8 metri. Așa îți crești rapid și ușor raza de acțiune și poți lucra foarte flexibil.

Mai vrei detalii? Intră pe magazinul nostru online și vezi toate celelalte specificații tehnice https://shop.unilift.ro/aspirator-portabil-cu-acumulatori-smart-l-18v-starmix/

Dacă deja te-am convins și dorești să profiți mai repede de acest aspirator excelent pentru profesioniști, sau pentru meșteri, plasează comanda și noi ne vom ocupa să ajungă rapid la tine.

Dacă vrei să-ți testezi norocul, atunci hai la Cleaning Show și află detalii, testează-l și înscrie-te la tombola noastră.

Completează talonul de participare și ai șansa de a câștiga un set de curățare Unger

Premiul al doilea este un set de accesorii de curățare pentru geamuri de la Unger, Ergo Tec 6 în 1, în valoare de 406 lei.

La Uniclean – Unilift avem soluția potrivită pentru spălarea și lustruirea suprafețelor vitrate și geamurilor, chiar și pentru zonele greu accesibile de la înălțime!

De aceea, am ales și un premiu care să ajute câștigătorul să curățe impecabil acest tip de suprafață. Activitatea de curățare a geamurilor poate fi floare la ureche cu setul Ergo Tec 6 în 1, pentru că este un set ale cărui dispozitive de curățare sunt ideale pentru utilizare zilnică, așa că vei beneficia de eficiență maximă de lucru. Te ajută să îndepărtezi murdăria persistentă, datorită structurii dense din micro fibră a manșonului inclus în set.

Format din racleta profesională pentru geamuri de 35 cm, suportul cu manșon pentru spălare, răzuitorul pentru îndepărtarea murdăriei grosiere, laveta din micro fibră cu margini întărite pentru lustruire, găleata cu suporți practici de depozitare pe lateral, de 18 L și un recipient de 1 L de concentrat lichid pentru curățarea geamurilor, setul de curățare a geamurilor Unger Ergo Tec 6 în 1 oferă uneltele de bază care îndepărtează cu ușurință murdăria și praful de pe sticlă.

Te poți aștepta la rezultate fără urme cu racleta inclusă în acest set, datorită cauciucului racletei care este fabricat dintr-un material durabil, de culoare verde tipic Unger, ce alunecă excepțional de bine pe geamuri.

Manșonul din micro fibră Unger Power te va ajuta să îndepărtez toată murdăria de pe geam, chiar și murdăria persistentă. Din practica de utilizare, s-a constatat că acesta absoarbe cu 20% mai multă apă și, prin urmare, permite o rază mai mare de acoperire la curățarea geamurilor, față de alte produse de acest tip de la alte branduri.

În plus, găleata din set nu este doar o găleată pentru amestecul de apă cu detergent! Modelul inclus are un volum de 18 l și permite poziționarea racletei sau suportului de manșon pe compartimentele de depozitare laterale. În plus, se poate stoarce manșonul de spălat în cel mai scurt timp folosind sita atașată, evitând astfel picăturile enervante pe podea.

Îți garantăm că vei lucra eficient cu acest set de unelte marca Unger.

Intră pe magazinul nostru online și vezi toate celelalte detalii pe care nu ți le-am spus acum în articol: https://shop.unilift.ro/set-curatare-geamuri-6-in-1-ergotec-unger/

Dacă deja te interesează să cureți mai ușor și mai rapid suprafețele vitrate, geamurile termopan, geamurile de la balcoane, sticla cabinei de duș sau alte suprafețe din sticlă și dorești să profiți mai repede de acest set super util pentru profesioniști, sau chiar pentru uz casnic, plasează comanda ta și echipa noastră îți va trimite coletul în cel mai scurt timp la adresa indicată de tine.

Dacă însă nu-i grabă, atunci hai la expoziție la standul Uniclean și cere detalii de la noi, pentru că ai ocazia să vezi fiecare componentă a setului Ergo Tec 6 în 1 și să te înscrii la tombola noastră, să-l câștigi.

Extragerea va avea loc pe 7 octombrie 2022 și poți câștiga detergenți eco

Continuând prezentarea premiilor, am ajuns și la cel de-al treilea premiu, format dintr-un pachet de trei soluții ecologice de curățare de la Action Pin, în valoare de 113 lei.

Repetăm, toate produsele Action Pin alese să facă parte din acest pachet sunt ecologice, parfumate, eficiente, fac parte din sortimentul Enzypin. Sunt produse de înaltă calitate după cele mai stricte standarde de fabricare, în Franța, fiind foarte utile în utilizarea cotidiană.

Pachetul premiului trei conține: detergentul ecologic pentru spălarea ferestrelor și altor suprafețe, MultiSurface, în varianta de 750 ml cu pulverizator, detergentul ecologic pentru pardoseli, Floor Cleaner, în varianta de recipient de 1 L și odorizantul ecologic, Clean Odor, în varianta de spray de 750 ml.

Am ales ca acest pachet să conțină produse din gama ActionPin care se află în topul clienților Uniclean:
1) detergentul ecologic MultiSurface este un detergent pentru geamuri care curăță, îndepărtează praful și murdăria, nu lasă urme și face să strălucească geamurile: https://uniclean.ro/detergent-ecologic-pentru-geamuri…/ În stoc avem disponibil acest detergent și în recipient de 5 litri.

2) detergentul ecologic Floor Cleaner este un detergent pentru pardoseli care distruge biologic depunerile și murdăria de pe pardoselile rezistente la apă, fiind foarte eficient pe toate tipurile de pardoseli, suprafețe delicate și moderne: https://shop.unilift.ro/detergent-ecologic-pentru-pardoseli-1l-enzypin-action-pin/

3) odorizantul ecologic Clean Odor este un spay care reîmprospătează mirosurile rapid, îndepărtând mirosul specific din grupurile sanitare publice și nu numai: https://shop.unilift.ro/odorizant-ecologic-750ml-enzypin-clean-odor-action-pin/

Acestea sunt cele mai comandate produse disponibile pe magazinul nostru online, iar dacă vrei să vezi și restul produselor ecologice pe care le punem la dispoziție celor care activează în domeniul cleaningului, te invităm să consulți gama de la Action Pin direct din magazinul online: https://shop.unilift.ro/brand/action-pin/

După ce te decizi de care ai nevoie, să intri pe magazinul online pentru a comanda soluția de curățare.

De asemenea, te așteptăm la Cleaning Show, poate astfel îți vei completa stocul de produse de curățenie cu aceste produse eco, dar mai ales pentru a obține toate informațiile de care ai nevoie în ceea ce privește consumabilele necesare pentru curățenie profesională pe care Uniclean ți le poate furniza.

Super oferte disponibile pe magazinul online

Totodată, clienții noi mai pot achiziționa la ofertă 3 pachete promoționale de detergenți și un set de curățare profesională a geamurilor Stingray de la Unger, disponibile pe magazinul nostru online, shop.unilift.ro unde oferim acces la mii de produse pentru curățenie profesională.

Mai multe detalii despre pachetele de oferte care sunt disponibile poți vedea aici: https://shop.unilift.ro/oferte-pachete/

Participă și tu la Cleaning Show

Participă și tu la Cleaning Show, hai la standul 48 – standul Uniclean, discută cu echipa noastră și nu uita să completezi talonul de participare cu datele tale și ai șansa de a câștiga unul dintre premiile despre care ți-am povestit mai sus la tombola care te ajută să îți îmbunătățești modul de lucru. Înscrierile se realizează în perioada 4-7 octombrie 2022, iar extragerea va avea loc pe 7 octombrie.

Te așteptăm la standul nostru din pavilionul B1 în incinta centrului Romexpo, la cel mai reprezentativ eveniment pentru industria de curățenie profesională din România, Cleaning Show 2022.

Dacă lucrezi în domeniu, atunci acest eveniment este de neratat! Și ca să știi, îți reamintim aici programul expoziției, care de marți, 4 octombrie, și până joi, 6 octombrie, este între orele 10:00 și 18:00, iar în ultima zi, vineri, pe 7 octombrie, este între orele 10:00 și 16:00.

Sperăm că te-am făcut curios legat de produsele noastre și că vei veni, pentru că avem mult mai multe  echipamente și soluții profesionale pentru curățare și igienizare, pentru spații interioare și exterioare pe care le vom prezenta, atât pentru sectorul comercial, profesional, industrial, cât și pentru cel rezidențial, casnic.

Mai multe detalii despre participarea Uniclean – Unilift la Cleaning Show 2022 sunt disponibile și în articolul în care am prezentat sortimentele de produse pe care le vom prezenta la târg și îl poți citi accesând adresa: https://uniclean.ro/cleaning-show-2022-prezentam…/ 

Te așteptăm să descoperi toate ofertele noastre și să profiți de cele pentru produsele de care ai nevoie pentru o curățenie impecabilă.

Vă Recomandăm Să Citiți​

Uniclean - Unilift la Interclean Show Amsterdam 2022

Uniclean și-a susținut partenerii în Amsterdam la InterClean Show 2022

Între 10 și 13 mai 2022, UNICLEAN a participat, în calitate de distribuitor oficial al partenerilor săi internaționali, la cea mai importantă expoziție internațională specializată pe industria de curățare și igienă, pentru a-și susține brandurile din portofoliu, dar și pentru a obține în mod direct o perspectivă actualizată asupra pieței și a evoluției echipamentelor, accesoriilor și soluțiilor profesionale pentru curățare și igienă.

Citeste mai mult »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meniu