NOU! PROMOTII LUNARE

Ceara Auto

În prezent, foarte mulţi posesori de autovehicule optează pentru aplicarea de ceară auto din dorinţa de a-şi întreţine, îngriji şi proteja autoturismul în mod eficient împotriva prafului, murdăriei, substanţelor chimice, razelor UV sau a altor tipuri de contaminanţi externi. Prin urmare, în cazul în care şi tu cauţi ceară auto profesională pentru a-i oferi maşinii tale tratamentul pe care îl merită, înseamnă că ai ajuns în locul potrivit, întrucât la Uniclean eşti mai aproape de o varietate impresionantă de soluţii pentru ceruirea maşinii de cea mai bună calitate, fiecare având propriile sale beneficii unice. Nu îţi rămâne decât să descoperi oferta noastră la ceară auto şi să alegi produsele corespunzătoare nevoilor şi dorinţelor tale. 

Descoperă oferta la ceară protecţie auto

Începând de la ceara auto premium Platinum Wax, cu dublă acţiune şi miros plăcut, ceara ceramică premium pentru vopseaua auto PC1, care protejează vopseaua auto, acoperă micile zgârieturi şi previne acumularea murdăriei, sau ceara auto lichidă de calitate Quick Wax, ce poate fi aplicată atât ca ceară rece, cât şi ca ceară caldă, oferind luciu în câteva minute, şi până la diferitele tipuri de ceară pentru autoturisme cu rol de îngrijire, protecţie sau strălucire, toate acestea şi multe altele se regăsesc în catalogul nostru şi sunt gata să ofere maşinii tale un aspect ca nou, plăcut şi reîmprospătat, dar şi protecţie optimă şi rezistenţă pe termen lung. 

Mai mult decât atât, dincolo de rezultatele spectaculoase pe care le oferă, ce mai trebuie să ştii cu privire toate produsele disponibile în categoria de ceară auto din cadrul magazinului nostru este faptul că aparţin celor mai buni producători de pe piaţă, sunt foarte uşor şi rapid de aplicat şi, nu în ultimul rând, sunt potrivite atât pentru uz casnic, cât şi pentru utilizarea în industria automotive şi în spălătoriile auto. 

Comandă ceară pentru polish auto

La Uniclean găseşti tot ceea ce cauţi şi mereu ceva în plus în materie de ceară auto profesională, indiferent de cerinţele sau preferinţele pe care le ai. Îţi punem la dispoziţie o gamă variată de produse de înaltă calitate care se ridică la nivelul așteptărilor şi care sunt create special pentru a te ajuta să ai grijă aşa cum se cuvine de maşina ta. Astfel, la noi găseşti acum şi ceară pentru polish auto, aşa cum este ceara auto lichidă de calitate Rollex Wax, ideală pentru polişarea şi întreţinerea caroseriei. Aceasta are efect antistatic, conţine un polimer cu proprietăţi uimitoare de lustruire, protejează excelent vopselele auto împotriva condiţiilor atmosferice dăunătoare şi, nu în ultimul rând, are avantajul de a se usca rapid, fără flux suplimentar de aer. 

Prin urmare, dacă îţi pasă de aspectul autoturismului tău, nu mai pierde timpul şi comandă chiar acum ceara auto profesională din cadrul magazinului nostru care corespunde tuturor nevoilor şi specificaţiilor tale. Care va fi rezultatul după aplicarea acesteia? Cu siguranţă o maşină curată şi fără contaminanţi, cu un aspect îmbunătăţit care va dura mult timp. Nu uita că pentru comenzi sau consultanţă gratuită te aşteptăm la telefon, aşa că ne poţi contacta oricând cu toată încrederea în vederea achiziţionării de ceară auto de cea mai bună calitate. 

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu