Cleaning Show 2022 – o expoziție nișată pentru specialiștii în curățenie

Cuprins articol

În perioada 04-07 octombrie, reprezentanții diviziei noastre, Uniclean, au participat la expoziția Cleaning Show în București, un eveniment care este cunoscut ca singurul târg național de echipamente, consumabile și accesorii profesionale pentru specialiștii în curățenie profesională, care a fost organizat în incinta Centrului Expozițional Romexpo.

În rândurile care urmează ne-am gândit să îți spunem care este perspectiva noastră despre acest târg nișat și sperăm să-ți fie informații de folos, mai ales dacă lucrezi în domeniu, pentru că vom dezvălui care au fost principalele produse pentru care am primit solicitări!

Perspectiva de expozant la Cleaning Show

Pentru a participa la Cleaning Show ne-am unit eforturile logistice alături de reprezentanți ai diviziei Uniwash – echipamente, accesorii și consumabile pentru spălarea și îngrijirea autovehiculelor, mai ales că Salonul Auto București a început în penultima zi de Cleaning Show, pe 6 octombrie.

Reprezentanții noștri, atât de pe departamentul de vânzări, cât și de pe departamentul tehnic și mentenanță, au strâns rândurile pentru a pregăti standurile și tot ceea ce era necesar ca fiecare dintre vizitatori să se bucure de prezentarea unei palete largi de produse.

Ne-am străduit să aducem starurile din portofoliu pentru prezentare în cadrul expoziției, așa că am ales echipamente și tehnică de ultimă generație, unele dintre produse fiind prezentate în exclusivitate de către Uniclean, pentru prima dată, publicului larg din România.

Ne așteptam la un târg mic, lucru care s-a confirmat, iar acest lucru s-a regăsit și în numărul de vizitatori și de expozanți.

Am fost puține companii prezente ca expozanți, iar acest lucru a atras doar vizitatori din nișa de curățenie profesională, care urmăresc domeniul curățeniei și igienizării, care vor să afle ce noutăți au apărut care să le ușureze munca de zi cu zi.

Dintre vizitatori, am avut plăcerea să ne cunoaștem și cu clienți cu care nu am avut ocazia să ne întâlnim până acum, din cauza condițiilor restrictive din perioada pandemică. Cleaning Show, a fost prilejul perfect ca noi să maximizăm șansa de a ne cunoaște mai bine clienții cu care colaborăm și să întâlnim persoane cu noi perspective de business în domeniul cleaningului.

Echipa noastră de vânzări a oferit consultanță despre produsele prezentate și informații despre cele mai întâlnite situații din cleaning și de aceea, precomenzile și aprecierile din partea vizitatorilor din categoria firme specializate pe curățenie, care și-au propus să-și diversifice activitatea pentru a fi mai profitabile, nu au întârziat să apară.

Nu a fost ușor să generăm aceste rezultate, dar am promis să oferim un plus celor care au ales să aibă un parteneriat cu Uniclean și ne ținem de cuvânt. Am oferit suport și consultanță pentru alegerea produselor specifice de care au nevoie, am promovat doar produse de top, de ultimă generație, fiabile, dar și versatile, la prețuri cu un adaos comercial corect, și de asemenea, pachetul a fost completat de garanții, montaj și instruire de utilizare și alte servicii post-vânzare.

Prin prezența la Cleaning Show, Uniclean – Unilift a adus în atenția tuturor vizitatorilor, echipamentele și accesoriile de curățenie cele mai cerute în sectorul industrial al curățeniei profesionale. Atât firmele de curățenie, cât și cei care lucrau în cadrul unor companii la departamentele care asigură curățenia în spații de lucru interioare sau exterioare, au avut ocazia să vadă produse speciale și diverse în funcție de tipul de zonă de curățat.

Ne-am dorit să maximizăm această experiență, lucru care s-a reflectat prin prezentările de soluții eficiente pentru curățare atât de necesare în orice domeniu: industrial, comercial, medical, instituțional, ospitalier sau alimentar!

Principalul punct de atracție pentru vizitatori: produsele Unger

Pe durata evenimentului, echipa noastră a avut cele mai multe solicitări pentru a realiza scurte demonstrații de utilizare pentru produsele Unger pentru curățarea și spălarea geamurilor, atât pentru înălțimi mari, cât și pentru cele de la nivelul solului, atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Majoritatea vizitatorilor s-au convins singuri de eficiența acestor produse profesionale și astfel ne-am bucurat să primim feedback pozitiv și interes din partea lor.

Unger este un brand reprezentat în mod regulat la cele mai importante târguri internaționale și pentru România, este a doua prezentare la Cleaning Show.

Vizitatorii ediției din acest an au avut șansa să experimenteze live produsele noastre și să vadă care sunt noutățile și inovațiile de la Unger: mopul erGo! Clean cu pulverizator, echipamentul de curățare a geamurilor și fațadelor HydroPower RO S cu osmoză inversă, sistemele telescopice alimentate cu apă Unger nLite, dar și multe kituri cu ustensile profesionale de spălare și lustruire a geamurilor la interior și exterior.

Pentru achiziție, toate aceste produse le găsești disponibile cu o simplă căutare pe magazinul nostru online shop.unilift.ro.

Mulți dintre vizitatorii standului nostru deja cunoșteau produsele vedetă de la Unger și cum îi ajută în eficientizarea serviciilor de curățenie, pentru optimizarea timpului necesar de lucru și pentru maximizarea unor rezultate excelente și sporirea satisfacției clienților. De aceea am avut și mai mult discuții comparative despre cum se utilizează cât mai corect și eficient anumite unelte de curățare Unger în activitatea lor curentă.

Produse și noutăți speciale pentru nișa de curățare cu abur

Anul acesta am prezentat și o noutate – modelele de top de curățitoare de la Tecnovap, o gamă de echipamente profesionale care se remarcă prin calitate și prin rezultate obținute în procedeele de curățare.

În mod special, curățitorul Carmen Inox Plus de la Tecnovap, a fost cel mai solicitat prin scurte teste care le-au confirmat vizitatorilor la standul nostru că acesta este un generator de abur profesional super eficient datorită faptului că are sistem automat de reumplere cu rezervor de apă cu ajutorul căruia se obține autonomie nelimitată de abur, datorită căreia se poate lucra rapid, fără pauze de așteptare pentru a se umple rezervorul.

În plus, funcțiile adiționale disponibile cum ar fi injecția de detergent, injecția de apă supraîncălzită și aspirarea umedă/uscată au întregit pachetul de avantaje și de beneficii, cu posibilitatea de a utiliza și detergent pentru curățarea unor suprafețe speciale sau cu posibilitatea de a aspira, fără a mai fi necesar încă un aspirator suplimentar.

Ideea acestui produs care curăță cu abur și care totoadată poate fi folosit pentru aspirarea murdăriei i-a ajutat pe mulți dintre cei interesați să înțeleagă mult mai bine că utilizând un astfel de echipament li s-ar reduce costurile, timpul de lucru și ar obține rezultatele pe care clienții le așteaptă negreșit, cu un singur echipament profesional. Acest curățitor s-a făcut remarcat pentru câțiva dintre vizitatorii care lucrau în domeniul serviciilor de curățenie pentru restaurante și cafenele.

Gama de echipamente pentru curățarea hotelor și tubulaturilor de ventilație a fost promovată la Cleaning Show 2022

Divizia de soluții pentru Tubulaturi Canalizări s-a alăturat diviziei Uniclean și reprezentanta noastră de vânzări a fost prezentă la stand să ofere informații detaliate celor interesați de echipamente industriale de curățare a hotelor și a tubulaturilor de ventilație.

Pe parcursul expoziției Cleaning Show am fost vizitați și de firme care erau interesate să-și extindă activitatea către oferirea de servicii profesionale de curățare a hotelor din bucătăriile restaurantelor, pensiunilor și hotelurilor sau cantinelor  echipamentele.

A fost o bucurie să le prezentăm echipamentele de la Danduct și de la Teinova și toate celelalte soluții profesionale pentru curățarea și igienizarea suprafețelor și spațiilor dintr-o varietate de domenii.

Cleaning Show 2022 – concluziile

Dedicat pentru cei care lucrează în sectorul de curățenie profesională, am prezentat și detergentii noștri ecologici de la Action Pin, care au creat un mare interes datorită faptului că pot fi utilizați în serviciile de curățenie practic şi în siguranță, pentru majoritatea tipurilor de suprafețe care trebuie să fie curăţate şi odorizate în mod ecologic.

De asemenea, ne-am prezentat și aspiratoarele profesionale de la Starmix, pentru care am avut și solicitări pentru noile modele, cât și pentru modelul portabil. Aspiratorul portabil de la Starmix a fost testat si bine apreciat de vizitatori, având o putere de absorbție ridicată și posibilitatea de a fi utilizat cu dublu rol, în momentele în care este nevoie si de suflantă.

După expoziție, am fost contactați de vizitatori care nu si au lăsat datele de contact atunci si care au apreciat prezența noastră li discuțiile purtate în cadrul evenimentului. În concluzie, putem spune că am reușit să facem și mai cunoscute ofertele de echipamente şi să prezentăm cele mai noi produse din portofoliul nostru.

Unilift este dealerul național pentru brandurile Unger, Action Pin, Starmix și nu numai, iar asta ne face să fim mândri pentru că astfel putem să-ți oferim produse de top, dintre cele de ultimă generație, echipamente, consumabile și accesorii pentru curățenie profesională, așa cum se face și în afară, iar asta este avantajul cel mai mare când lucrezi cu Unilift: primești consultanță specializată conform necesarului tău și găsești împreună cu echipa noastră de specialiști exact produsele care să-ți eficientizeze activitatea și să-ți crească numărul de clienți și profitabilitatea. Economice, ecologice și eficiente, produsele din portofoliul Uniclean îndeplinesc toate cerințele de curățare actuale.

Pulsul pe care l-am luat cu această ocazie a fost unul care ne-a confirmat că antreprenorii și lucrătorii din domeniul curățeniei profesionale caută tot mai mult produse profesionale eficiente și sigure cu care să-și facă treaba cât mai ușor și cât mai repede, astfel încât să reușească să genereze mai multe solicitări, mai mulți clienți mulțumiți și mai ales, mai mulți bani din activitatea de curățenie și igienziare.

Dacă nu ai reușit să vii să vezi prezentările noastre la Cleaning Show, atunci noi te așteptăm la centrul nostru logistic din Dărmănești, Bacău, unde avem disponibile chiar mai multe produse decât cele pe care le-am ales să le prezentăm la Cleaning Show. Îți confirmăm încă de pe acum că vei primi toate specificațiile tehnice importante de care ai nevoie ca să știi cum să le folosești cu randament maxim, precum și sfaturile specialiștilor Uniclean din echipa noastră.

Dacă ești prea departe de centrul nostru logistic, te invităm să vezi toată gama de produse disponibile pe magazinul nostru online, cu un singur click pe site-ul nostru www.unilift.ro și pe adresa shop.unilift.ro, unde echipa noastră actualizează în mod regulat produsele.

Până la următoarea ediție a expoziției Cleaning Show, dorim să mulțumim organizatorilor și partenerilor noștri pentru vizitele și discuțiile productive pe care le-am purtat, dar îi și felicităm pentru profesionalism și pentru dorința de a activa pe piața de cleaning utilizând cele mai noi tehnologii în domeniu.

Dacă deții o afacere în domeniul cleaning-ului profesional sau lucrezi ca angajat și responsabilitatea ta este curățenia și igienizarea spațiilor firmei, atunci trebuie să știi că echipa noastră Uniclean, te așteaptă oricând la un apel sau un email distanță ca să afli ofertele și să beneficiezi de consultanță specializată ca să alegi ce echipamente și ce consumabile îți sunt potrivite în ceea ce faci.

Te așteptăm la centrul nostru logistic și de ce nu, la următoarea ediție a târgului Cleaning Show, în 2023, ca să descoperi noile echipamente și soluții profesionale în cleaning și igienizare care îți vor eficientiza timpul, costurile și consumul de resurse.

Despre Uniclean:

Divizia Uniclean® este operațională din 2017 și a devenit în 2018 marcă înregistrată, cu un portofoliu de peste 40 de branduri internaționale, după ce și-a consolidat poziția pe piața de echipamente și soluții profesionale pentru curățare și igienizare pentru interior – exterior, pentru sectorul comercial, profesional, industrial, rezidențial.

Despre Unilift:

Unilift Serv SRL activează încă din 2011 pe piața echipamentelor și soluțiilor tehnice-industriale, iar în prezent, se asigură că piața profesională B2B și B2G din România este deservită la cele mai înalte standarde, abordând cu deschidere și piața hobby, B2C. Cu peste 90 de branduri internaționale de renume reprezentate și peste 50.000 de produse în portofoliu, cu o echipă pasionată de inovație, dezvoltare tehnică și soluții adaptate și complete, Unilift se poziționează ca un partener pentru afaceri durabile, furnizor de echipamente și soluții profesionale care pot fi adaptate oricăror nevoi tehnice pentru fluxurile din diferite sectoare de activitate.

Pentru întrebări, vă stăm cu plăcere oricând la dispoziție. Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații despre produsele din portofoliul Unilift, vizitați constant website-ul principal www.unilift.ro sau magazinul online shop.unilift.ro.

Vă așteptăm să ne contactați:

Unilift Showroom Dărmănești

Str. Calea Trotușului, nr. 279

Telefon: +40 371 364 292

Mobil: +40 724 222 451

Vă Recomandăm Să Citiți​

Uniclean - Unilift la Interclean Show Amsterdam 2022

Uniclean și-a susținut partenerii în Amsterdam la InterClean Show 2022

Între 10 și 13 mai 2022, UNICLEAN a participat, în calitate de distribuitor oficial al partenerilor săi internaționali, la cea mai importantă expoziție internațională specializată pe industria de curățare și igienă, pentru a-și susține brandurile din portofoliu, dar și pentru a obține în mod direct o perspectivă actualizată asupra pieței și a evoluției echipamentelor, accesoriilor și soluțiilor profesionale pentru curățare și igienă.

Citeste mai mult »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meniu