Cleaning Show 2022 – prezentăm noutățile din industria curățeniei, igienizării și dezinfectării profesionale

Cuprins articol

Uniclean va fi expozant la Cleaning Show 2022 și va prezenta noutățile din industria curățeniei, igienizării și dezinfectării profesionale

În perioada 4-7 octombrie 2022, la Romexpo are loc expoziția pentru industria de curățenie profesională, Cleaning Show 2022, iar divizia Uniclean a companiei Unilift va fi prezentă pentru a prezenta publicului specializat, firmelor din domeniul curățeniei, echipamentele și soluțiile profesionale pentru curățarea și igienizarea suprafețelor și spațiilor dintr-o varietate de domenii.

Toate marile branduri de top din portofoliul Uniclean vor fi prezentate în cadrul evenimentului, la standul 48, pavilionul B1 din incinta Romexpo București, specialiștii diviziei noastre fiind dornici să susțină și demonstrații, teste și prezentări de produse.

La Cleaning Show, echipa noastră așteaptă toți operatorii de cleaning profesional, companiile specializate în acest domeniu atât de important, dar și companiile care-și efectuează singure curățenia, prin departament sau responsabil intern, precum și persoanele pasionate de curățenie și igiena locuinței.

Ne dorim să maximizăm această experiență, lucru care se va reflecta prin prezentările de soluții eficiente pentru curățare atât de necesare în orice domeniu: industrial, comercial, medical, instituțional, ospitalier sau alimentar!

Branduri de top prezentate de Uniclean la expoziție

Produsele dezvoltate de producători de renume precum Unger, Starmix, Idrobase, Mosmatic, MotorScrubber, Tecnovap, Teinnova, Danduct, ABI, Fortelock, SpinaClean, Oertzen, Dreiturm, Action Pin, PA SpA, vor fi prezentate în cadrul Cleaning Show și sperăm că se vor face din nou remarcate în rândul vizitatorilor târgului.

Vom organiza la standul din cadrul expoziției Cleaning Show teste și demonstrații cu cele mai noi produse și cu echipamentele pentru care furnizorii au implementat up-grade-uri de ultimă generație, și în plus, vom oferi consultanță specializată și informații tehnice despre echipamente și soluțiile din portofoliu.

Dacă deții o afacere în domeniul cleaning-ului profesional sau lucrezi și ești dornic să vezi cum îți poți eficientiza activitatea, atunci trebuie să știi că echipa noastră te așteaptă la expoziție să vezi demonstrațiile pe care le vor desfășura și să alegi ce echipamente sunt potrivite pentru necesarul firmei tale.

Pentru a profita de această oportunitate, te invităm să citești în continuare ca să descoperi scurte prezentări ale câtorva dintre produsele pe care le vei putea vedea prezentate de colegii noștri.

UNGER este un producător de top de instrumente profesionale de curățare

Vom prezenta instrumente inovatoare de curățare și produse actuale din gama Unger: nLITE, HydroPower RO S și multe altele. Desigur, toate produsele pot fi testate live.

Suntem mândri că vă putem prezenta produse premiate la nivel internațional anul acesta, precum este mopul ergonomic cu pulverizator pentru curățarea pardoselilor, care se bazează pe sistemul Unger erGO! clean. Acesta s-a dovedit a fi de top prin câștigarea categoriei „Cel mai bun produs al anului 2022” a renumitelor premii Plus X Award, pentru cele mai bune mărci și produse din lume cu un juriu internațional și independent din 80 de industrii. Mânerul telescopic în formă de S face ca procesul de curățare al pardoselilor să fie ușor și rapid, făra a exercita presiune aspura coloanei vertebrale, lucru care a impresionat juriul de experți de nivel înalt din nu mai puțin de patru categorii, inclusiv pentru calitate și design, dar mai ales în funcționalitate și ergonomie. Pentru achiziție, mopul Unger erGO! este disponibil pe magazinul nostru online.

Și pentru că la Interclean în Amsterdam printre noutățile prezentate de partnerii noștri de la nivel european a fost și sortimentul complet de kituri Unger de curățare a geamurilor și sistemele HydroPower RO S de osmoza inversă pentru curățarea sticlei și a fațadelor cu apă demineralizată – acestea nu pot lipsi nici de la Cleaning Show în București. Vom prezenta toate variantele de kituri cu ustensile profesionale de spălare și lustruire a geamurilor la interior, de la varianta Starter, la Complete și chiar la Advanced, astfel încât toți profesioniștii din domeniul curățeniei să găsească la Uniclean un kit Unger potrivit pentru fiecare nivel de performanță dorit. Pentru achiziția, chiar și până la Cleaning Show, seturile cu raclete pentru curățarea profesională a geamurilor sunt disponibile în secțiunea dedicată produselor pentru magazinul online.

Vrem să ne asigurăm că vom oferi multe oportunități celor prezenți la târg, fiind foarte important ca profesioniștii care oferă servicii profesionale de curățenie, să poată să-și eficientizeze activitățile și să-și multiplice clienții mulțumiți și renumele pentru munca lor. De aceea de-abia așteptăm să vă arătăm sistemele telescopice alimentate cu apă Unger nLite, realizate din materiale ușoare, care asigură eficiența superioară și o manipulare ușoară. Acestea sunt perfect adaptate nevoilor curățatorilor profesioniști de geamuri, chiar și locurile greu accesibile pot fi curățate confortabil cu sistemul de unghi nLite, iar periile nLite alimentate cu apă sunt complet optimizate pentru a fi folosite cu succes pentru munca de zi cu zi.

Iar în ceea ce privește spălarea geamurilor cu apă pură, din gama Unger Hydropower vom prezenta modelul HydroPower Di Starter și modelul HydroPower Advanced! Cu aceste kit-uri se spală cu ușurință și cea mai dificilă murdărie de pe geamuri. Apa pură are o putere de curățare remarcabilă și, prin urmare, nici nu va fi necesară utilizarea de substanțe chimice sau perii abrazive dure. Suprafețele și fațadele de sticlă devin curate fără urme. Vezi caracteristicile pentru Kitul starter și pentru Kitul Advanced pe magazinul nostru online și profită de ocazia să le vezi în acțiune în octombrie la testele pe care le vom susține la Cleaning Show!

Starmix – cu peste 100 de ani de experiență și recunoaștere pentru aspiratoare

Vom prezenta și cel mai nou model de aspirator, abia lansat la nivel global de către Starmix, aspiratorul cu acumulatori Smart L 18V este adus pe piața din România de Uniclean – Unilift și reprezintă soluția potrivită pentru aspirarea mai ușoară și mai rapidă, atunci când lucrezi pe scări sau în timpul utilizării sculelor și echipamentelor de lucru electrice, în ateliere, pe șantiere sau de ce nu, în interiorul autovehiculelor. Vei avea ocazia să testezi și să vezi cât de util poate fi. Dacă deja ești convins de aceste atuuri, te invităm să vezi oferta pentru aspiratorul Smart L  și să plasezi comanda ta acum!

De asemenea, vom expune și primul aspirator cu acumulatori, Starmix Batrix M, ce poate fi utilizat atât pentru aspirare umedă, cât și uscată, cu putere foarte mare. Pentru prima dată, un aspirator umed/uscat fără fir cu baterie reîncărcabilă gestionează puterea unui aspirator de rețea. Are o durată de funcționare de până la 100 de minute, fiind prevăzut cu 2 baterii CAS, iar opțiunea de reglare a puterii face posibilă utilizarea aspiratorului pentru un timp mai indelungat. Acest aspirator cu acumulatori Batrix M este ideal pentru aspirarea direct pe echipamente pentru lucrări de găurire, frezare, măcinare și tăiere, beton, tencuială, piatră, ciment, vopsea (praf periculos, clasă de praf „M”). Toate aceste caracteristici tehnice fac din acest model unul perfect pentru utilizare pe șantier și în atelier. Mai multe detalii despre acest aspirator poți vedea pe site-ul nostru, pe pagina dedicată Batrix.

Desigur, pe lângă aceste două modele cu acumulatori, nu vor lipsi nici modelele de aspiratoare și de echipamente de măturat, deja cunoscute, gama fiind foarte amplă.

Tecnovap – standardul de top în curățarea cu abur

Vom fi pregătiți și pentru demonstrații de curățare cu abur la Cleaning Show și vei putea vedea câteva dintre modelele gamei, cum sunt Carmen Plus Inox, Gal, Baby Eco și altele. Carmen Plus Inox de la Tecnovap este un generator de abur profesional cu corp și boiler din oțel inoxidabil, care are autonomie nelimitată de abur datorită sistemului automat de reumplere cu rezervor de apă. Are multiple funcții disponibile cum ar fi injecția de detergent, injecția de apă supraîncălzită și aspirarea umedă/uscată. Noul model Gal Tecnovap îmbunătățit cu un panou de control digital super util este un generator de abur monofazat, potrivit pentru utilizare în sectorul profesional, dotat cu carcasă ABS, care are o autonomie nelimitată datorat sistemului automat de reumplere cu rezervor intern de apă. Acesta este prevăzut și cu sistem de control electromecanic al nivelului apei în interiorul boilerului, True Temp™ și are funcția de a injecta apă supraîncălzită împreună cu abur. Pe lângă toate acestea, panoul frontal al generatorului de abur este echipat cu o consolă electrică cu comenzi pentru un cronometru, un termometru și un manometru, iar afișajul digital te va informa cu privire la necesitatea de a continua cu întreținerea cazanului. Ca să te convingi, te așteptăm la standul nostru. Pe lângă aceste modele, vom prezenta și generatorul de abur Baby Eco Tecnovap, o versiune mai potrivită și pentru uzul personal, fiind alimentat monofazic și având un corp din oțel lăcuit, boiler sub presiune cu autonomie de abur de 2 litri. Este echipat și cu un aspirator umed-uscat cu sistem de filtrare a apei. Iar despre restul modelelor vă lăsăm să aflați la standul nostru!

Motorscrubber în Romania doar prin Uniclean – Unilift

Posibilitățile sunt nelimitate cu gama largă de produse MotorScrubber. De la curățarea profundă a zonelor dificile din băi, până la suprafețele care se murdăresc frecvent, cum ar fi pardoselile, nicio zonă nu rămâne necurățată dacă sunt utilizate monodiscurile compacte de la MotorScrubber. Iar pentru că detaliile contează, cu echipamentele special concepute pentru curățarea suprafețelor greu accesibile, acum poți curăța ușor în zonele dificile care sunt ratate în mod regulat cu echipamente voluminoase. De la treptele și contratreptele scărilor, la colțuri, de la suprafețe din bucătării până la suprafețe din grupuri sanitare și tot ce se află între ele, acum fiecare suprafață are rezolvarea potrivită de de curățare. Iar cu MotorScrubber chiar se pot obține rezultate superioare și de asta te vei convinge dacă vei veni să testezi chiar tu clasicul model cu acumulatori MotorScrubber MS2000, peria electrică pentru curățarea spațiilor înguste MotorScrubber HandyKit  sau monodiscul compact cu injecție de detergent, MotorScrubber Jet.

Spinaclean – aspiratoarele telescopice SkyVac pentru curățare la înălțime

Suntem încântați să expunem și aspiratoarele telescopice SkyVac – cele mai puternice și mai ușoare echipamente de pe piața de aspirare la înălțime. Aspiratoarele noastre SkyVac® sunt foarte utile pentru curățarea jgheaburilor la exterior și pentru aspirarea depunerilor de praf din încăperile cu tavan înalt. Pentru că tuburile telescopice sunt din fibră de carbon, sunt foarte ușor de mânuit, fiind alegerea perfectă pentru profesioniștii care oferă servicii de curățare exterioară și aspirare în zone greu accesibile, la înălțime. Disponibile în diferite variante pentru aspirare la înălțime de până la 12m în funcție de tipul de tuburi telescopice, am ales pentru prezentarea la târg a două modele – SkyVac®Internal 27 și SkyVac®Internal 78. Ele pof fi utilizate cu o gamă diversă de accesorii, astfel încât îți poți personaliza configurația de bază, pentru a răspunde nevoilor fiecărei provocări de curățare pe care o întâlnești în munca ta. Și ca să vezi cum funcționează te așteptăm la Cleaning Show la Romexpo și să faci câteva teste chiar tu.

Dispozitivele de spălare cu presiune Mosmatic

Dispozitivele de spălare cu presiune Mosmatic reprezintă soluția ideală pentru sarcinile de spălare a oricărui tip de suprafață, procesul fiind unul foarte eficient datorită capacității duzelor rotative.

Din varietatea de modele disponibile, am ales să prezentăm Mosmatic Aqua, o versiune de dispozitiv de spălare cu presiune de 275 bar perfect pentru suprafețe precum piatră, beton, lemn, cărămidă, pavaj, piatră cubică sau alte tipuri de suprafețe abrazive, și Mosmatic Universal, un model de dispozitiv rotativ de spălare cu presiune de 275 bar soluția ideală pentru sarcinile de spălare a oricarui tip de suprafață, fiind multifuncțional. Dispozitivul de spălare universal pentru suprafețe reprezintă modelul compact din gamă. Amândouă modelele sunt fabricate din oțel-inoxidabil, foarte rezistent la depunerile de rugină și de asemenea, garantăm o lungă durabilitate de utilizare a acestor produse la același nivel profesional de lucru. Mai multe detalii vei putea afla chiar la expoziție de la noi, dar vrem să știi de pe acum că gama de produse Mosmatic este disponibilă pentru achiziție și pe magazinul nostru online. Vezi modelele disponibile și contactează reprezentanții echipei noastre.

O gamă profesională all-inclusive pentru curățare – Dreiturm

Cauți produsul de curățare potrivit pentru o aplicație foarte specifică? Cu ajutorul gamei Dreiturm și a consilierului nostru de produse de cleaning pe care îl poți întâlni la stand cu ocazia Cleaning Show, vei găsi produsele profesionale de curățare care se potrivesc exact nevoilor tale specifice. Pur și simplu este nevoie să ne spui care sunt proprietățile dorite ale produsului, zona de aplicare și metoda de lucru preferată și echipa noastră îți va recomanda soluția potrivită de curățare. Pentru utilizatorii profesioniști, adică pentru companiile specializate în cleaning, putem spune că sortimentul de produse Dreiturm oferă aproape tot ceea ce este nevoie pentru serviciile de curățenie comercială. Oferim agenți de curățare în diferite compoziții și în recipiente de dimensiuni diferite pentru toate tipurile de scopuri: utile în curățenia încăperilor și centrelor comerciale, în spații farmaceutice sau spitalicești, în industria hotelieră și alimentară, dar și speciale, pentru curățenia din spațiile de procesare a alimentelor. La standul nostru vom prezenta întreaga gamă, așa că te așteptăm să ne spui care este necesarul tău.

Curățenia și ecologia pot merge mână în mână cu produsele Action Pin

Vom prezenta cele mai noi produse marca Action Pin, printre care detergenți ecologici pentru curățarea ferestrelor, pentru curățarea pardoselilor, pentru spălarea veselei, soluții pentru îndepărtarea calcarului și a murdăriei, soluții pentru curățarea suprafețelor din băi, geluri pentru curățarea toaletelor, detergenți ecologici cu diverse arome, spray-uri de curățare și odorizare, soluții pentru curățarea țevilor și tubulaturilor, soluții de curățare concentrate cu diferite arome, detergenți puternici alcalini pentru pardoseli industriale, săli de sport, etc. Toate produsele Action Pin, atât detergenții ecologici din sortimentul Enzypin, cât și soluțiile de curățare și odorizare din sortimentul Le Vrai Professionnel, sunt produse de înaltă calitate, fiind eficiente și ecologice, utile pentru o utilizare cotidiană, respectând întru totul normele specifice domeniului. Te invităm pe site-ul nostru pentru a vedea care sunt produsele gamei de la Action Pin și pe magazinul online pentru a comanda soluția de curățare de care ai nevoie. De asemenea, te așteptăm la Cleaning Show pentru a obține toate informațiile de care ai nevoie.

Cu Abi murdăria și praful rămân la intrare

Gama de covoare profesionale anti-murdărie nu putea lipsi de la Cleaning Show! La fiecare expoziție prezentăm gama de la Abi, covoare care sunt disponibile cu dimensiuni diferite, atât de dimensiuni standard, cât și personalizate, în funcție de spațiul unde vor fi plasate. Pentru prezentare vom aduce din stocul de covoare anti-murdărie de mărimi mici de 60×40 cm, medii de 80×50 cm și mari de 90×60 cm, dar dacă ai nevoie de unul până la Cleaning Show, poți comanda direct de pe magazinul nostru online din secțiunea dedicată produselor brandului Abi. Sunt produse de top, pe care le recomandăm și pe care și noi le folosim la sediul nostru, pentru că pot fi curățate foarte rapid cu un jet de apă sau prin aspirare, păstrându-și aspectul și calitatea perilor din structură. Covoarele Abi sunt rezistente atât la soare, cât și la apă și la transfer. Pot fi comandate într-o varietate de culori, varianta standard fiind neagră, însă mai poți alege dintre variantele pe roșu, verde, maro sau gri. De asemenea, îl poți personaliza cu logo-ul dorit de tine. În prezent, produsele puse la dispoziție de Uniclean – Unilift includ covoare antimurdărie, covoare dezinfectante, preșuri abrazive, preșuri igienice, preșuri industriale, preșuri cu striații și alte pad-uri de intrare din cauciuc sau cu perii, pe structură de aluminium, cu design personalizat, cu logo, culoarea sau dimensiunea dorită, iar la Cleaning Show abia așteptăm să ne întrebi și noi să te consiliem pentru a alege cea mai potrivită soluție pentru a păstra praful și murdăria la intrarea sediului firmei tale.

Plăcile Fortelock – Fortemix pentru montare rapidă și ușoară

Plăcile patentate de la Fortelock sunt produse din plastic reciclat și la Cleaning Show vom prezenta modelele noi, adică plăcile ESD XL de dimensiuni foarte mari 653 x 653 mm și 4 mm grosime, recomandate pentru spațiile de producție de componente electrice, în industria automotive, dar și în alte spații care au cerințe speciale, fiind rezistente la chimicale, uleiuri și având suprafața antiderapantă, plăcile din colecția Granite care au diferite dimensiuni și sunt disponibile în 15 variante de bază, dar și plăcile din colecția Max, care conține 7 modele pre-selectate, toate fiind perfecte pentru sectorul industrial, spații comerciale, birouri, spații instituționale, etc. Sistemul de montaj este ultra rapid și constă în interconectarea plăcilor de PVC ca un puzzle, deasupra oricărui tip de pardoseală, fie ea una nouă sau una care trebuie îmbunătățită pentru a schimba aspectul încăperii. Plăcile din 100% PVC de care ai nevoie pentru a-ți realiza rapid pardoseala locației în care îți desfășori activitatea sunt disponibile în magazinul online în limita stocului sau pot fi aduse pe comandă. Sunt ideale pentru utilizare în spații precum halele industriale, unde sunt folosite utilaje cu tonaj ridicat, dar și în spații comerciale, ateliere, depozite, etc. Poți alege exact modelul care se potrivește cel mai bine cerințelor și condițiilor locației unde dorești să le amplasezi, iar echipa Uniclean – Unilift îți poate oferi ajutor astfel încât să faci alegerea potrivită. Verifică acum portofoliul de modele și selectează-l pe cel potrivit! La târg vei avea ocazia să vezi pardoseala standului nostru realizată din plăci Fortelock, pentru că noi am ales să îți arătăm practic cum se vede și cât de ușor se montează unul dintre noile modele din colecția Granite.

Echipa Uniclean – Unilift te invită la Cleaning Show

Nu uita: te invităm să vizitezi standul nostru 48 din Pavilionul B1 din incinta Romexpo ca să beneficiezi de posibilitatea de a testa câteva dintre produse și de a primi consultanță tehnică specializată. Programul de vizitare al evenimentului este de marți, 4 octombrie, până joi, 6 octombrie, între orele 10:00 și 18:00,
iar vineri, pe 7 octombrie, doar între orele 10:00 și 16:00. Accesul este gratuit pentru a vizita Cleaning Show și se va face după ce te înregistrezi în prealabil pe site-ul târgului cleaningshow.ro în baza unui cod de bare pe care îl vei primi pe email. Astfel, în cazul în care detaliile pe care ți le-am dat mai sus te-au convins să vii să discuți cu noi, te invităm să te înscrii chiar acum accesând acest link: https://www.cleaningshow.ro/inregistrare-online/

Accesul se realizează pentru pietoni prin intermediul porților A și B, iar pentru vizitatorii care ajung la Romexpo cu autovehiculele personale, prin intermediul parcărilor B și C.

Suntem nerăbdători să cunoaștem personal cât mai mulți profesioniști și să prezentăm echipamentele noastre! Alături de noi și grupul de firme din care facem parte, producătorii, importatorii și distribuitorii de mobile vor fi prezenți la Romexpo cu toate stilurile de mobilier disponibile pe piața românească și internațională, clasic, vintage, modern, combinat cu sticlă sau piele și chiar pictat manual.

Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații despre participarea Unilift la acest eveniment, vă invităm să fiți cu ochii pe pagina noastră de Facebook.  

Informații suplimentare despre echipamente, accesorii și soluții profesionale de curățenie:

Specialiștii diviziei Uniclean au experiență amplă în ceea ce privește sectorul de cleaning profesional, echipamentele specifice, accesoriile de curățare și soluțiile profesionale pentru curățare și igienizare, având cunoștințe și despre procesele de lucru din diferite industrii. În acest mod, datorită know how-ului combinat cu multitudinea de produse disponibile din portofoliu, aceștia pot oferi soluțiile potrivite de curățare pentru diferite sectoare de activitate.

Pentru a găsi un echipament de curățare potrivit pentru activitatea firmei sau pentru informații suplimentare despre produsele diviziei Uniclean, vă rugăm să contactați specialistul nostru pentru a discuta cerințele tehnice la numărul de telefon 0723 315 823 sau prin e-mail, la adresa ioana.c@unilift.ro, pentru a primi o soluție adecvată. Suntem bucuroși să-ți oferim consultanță pentru probleme pe care le întâmpini în tot ceea ce ține de cleaning!

Despre Uniclean:

Divizia Uniclean® este operațională din 2017 și a devenit în 2018 marcă înregistrată, cu un portofoliu de peste 40 de branduri internaționale, după ce și-a consolidat poziția pe piața de echipamente și soluții profesionale pentru curățare și igienizare pentru interior – exterior, pentru sectorul comercial, profesional, industrial, rezidențial.

Despre Unilift Serv SRL:

Unilift Serv SRL activează încă din 2011 pe piața echipamentelor și soluțiilor tehnice-industriale, iar în prezent, se asigură că piața profesională B2B și B2G din România este deservită la cele mai înalte standarde, abordând cu deschidere și piața hobby, B2C. Cu peste 90 de branduri internaționale de renume reprezentate și peste 50.000 de produse în portofoliu, cu o echipă pasionată de inovație, dezvoltare tehnică și soluții adaptate și complete, Unilift se poziționează ca un partener pentru afaceri durabile, furnizor de echipamente și soluții profesionale care pot fi adaptate oricăror nevoi tehnice pentru fluxurile din diferite sectoare de activitate. 

Pentru întrebări, echipa vă stă cu plăcere oricând la dispoziție. Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații despre produsele din portofoliul Unilift, vizitați constant website-ul principal www.unilift.ro sau magazinul online shop.unilift.ro. Site-ul dedicat diviziei Uniclean este www.uniclean.ro.

Date de contact:

Unilift Showroom Dărmănești

Str. Calea Trotușului, nr. 279

Telefon: +40 371 364 292

Mobil: +40 724 222 451

E-mail: office@unilift.ro

Vă Recomandăm Să Citiți​

Uniclean - Unilift la Interclean Show Amsterdam 2022

Uniclean și-a susținut partenerii în Amsterdam la InterClean Show 2022

Între 10 și 13 mai 2022, UNICLEAN a participat, în calitate de distribuitor oficial al partenerilor săi internaționali, la cea mai importantă expoziție internațională specializată pe industria de curățare și igienă, pentru a-și susține brandurile din portofoliu, dar și pentru a obține în mod direct o perspectivă actualizată asupra pieței și a evoluției echipamentelor, accesoriilor și soluțiilor profesionale pentru curățare și igienă.

Citeste mai mult »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meniu