NOU! PROMOTII LUNARE

Combinezoane De Protectie

Siguranța și protecția sunt aspecte esențiale în orice domeniu de activitate, cu atât mai mult în acelea în care există un risc de contaminare sau de accident ridicat. Un combinezon de protecție este unul dintre echipamentele care asigură un grad de protecție ridicat împotriva unei game largi de factori de risc, de la virusuri și bacterii, la substanțe chimice periculoase. Funcționează ca o barieră între corp și mediul exterior, ceea ce fac persoanele care le poartă să fie ferite de orice amenințare existentă în jur.

Aceste costume sunt ideale spre a fi utilizate în spitale, clinici și cabinete medicale, pe ambulanțe sau în anumite deplasări, acolo unde situația o cere. Uniclean vine în întâmpinarea nevoilor celor care fac din purtarea combinezoanelor de protecție un obicei zilnic. Realizate din materiale rezistente, ce nu permit trecerea agenților patogeni, sunt considerate măsură de siguranță de încredere care să țină la distanță riscul de contaminare. În plus, demonstrează o rezistență foarte ridicată la uzură, ceea ce înseamnă că același costum poate fi purtat în repetate rânduri, fără ca urme de deteriorare să se observe sau eficacitatea să i se diminueze.

Descoperă oferta la Combinezoane Medicale

Un alt aspect foarte important pe care îl îndeplinesc aceste articole furnizate de Uniclean este că nu limitează libertatea de mișcare, fiind confecționate pentru a fi un real ajutor pentru cei care le poartă și nu o piedică în îndeplinirea responsabilităților. Asta înseamnă că sunt ușoare și flexibile, realizate din țesături maleabile, care nu creează disconfort.

Combinezoanele de protecție cu glugă, categoria a III-a, pe care le vei găsi în oferta Uniclean pot fi utilizate pentru a proteja de agenți infecțioși, substanțe chimice, citostatice tip 4B/5B/6B și nu numai. Mai exact, în instituțiile medicale garantează siguranță deplină, fără să fie nevoie de un echipament de protecție special configurat în raport cu fiecare categorie de risc.

Sunt disponibile în mai multe dimensiuni, pe alb, acoperind întreaga suprafață a corpului, inclusiv fața. Prezintă un filtru special prin care respirarea se face în mod corect, plus o zonă transparentă care să permită vizibilitatea, fără ca aceste două aspecte să întrerupă sau să afecteze scutul principal de protecție creat.

Cere oferta pentru combinezoane de protecție de la Uniclean

Când vine vorba de costul pe care îl plătești pentru un astfel de produs, Uniclean îți propune o abordare simplă și transparentă. Calcului prețului final se face în baza unei cereri de ofertă personalizate care a în calcul nu doar combinezonul în sine, ci și accesoriile sau detaliile suplimentare pe care tu le cataloghezi ca fiind esențiale.

În cazul în care nu știi ce să alegi poți să stai liniștit pentru că specialiștii noștri bine pregătiți îți vin în ajutor oricând ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să le comunici ce așteptări ai sau contextul în care urmează să folosești combinezonul de protecție, iar aceștia îți vor face recomandări adaptate cerințelor tale, astfel încât să faci o achiziție cât se poate de corectă, atât din punct de vedere al eficienței, cât și al prețului.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu