Pres de intrare rezistent la substante chimice agresive – din nitril – COBAscrape – COBA

In stoc

Covor ortopedic industrial, fabricat 100% din nitril.

Este rezistent la substantele chimice agresive, alkalii, detergenti, uleiuri industriale, agenti de racire agresivi sau agenti de racire generali industriali.

Acest covor ortopedic este ideal pentru spatiile din industria grea.

Potrivit pentru personalul care efectueaza sarcini de lucru, in domeniile industriale, care presupun statul indelungat in picioare.

Ofera un mediu sigur pentru utilizatori datorita proprietatilor de protectie impotriva alunecarii. Astfel se reduce riscul de accidente la locul de munca.

Bun izolator terminc pentru pardoselile cu suprafata dura, rece.

Este ideal pentru industria alimentara deoarece materialul de fabricatie este rezistent la uleiul incins, utilizat in prepararea alimentelor. De asemenea suprafata covorului nu permite depunerea de grasimi. Ideal pentru bucatarii comerciale, medii de preparare a alimentelor dar si alte domenii industriale cum ar fi service-uri-le auto, fabrici, spatii de reparare a mecanismelor, etc.

Ofera un mediu anti-oboseala pentru utilizatori, asigura echilibrul corect prin amortizarea si sprijinirea corecta a picioarelor, astfel permite circulatia normala a sangelui.

Se instaleaza usor prin libera asezare, si se curata utilizand un furtun cu presiune si un detergent recomandat.

Pentru mai multe informatii suplimentare referitoare la presurile, covoarele industriale si mediile de utilizare potrivite pentru acestea, echipa Unilift va sta la dispozitie in selectarea modelului potrivit cerintelor dumneavoastra.

SPECIFICATII TEHNICE:

  • Material: 100% nitril
  • Temperatura ideala: intre -20°C si 70°C
  • Rezistent la efectele razelor UV
Dimensiuni Negru
0.85 m x 0.75 m CS010001
0.85 m x 1.5 m CS010002
0.85 m x 3 m CS010003
1.15 m x 1.75 m CS010004

 

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Pres de intrare rezistent la substante chimice agresive – din nitril – COBAscrape – COBA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu