Cuple lancii si sturi furtun pentru CP 12/600 RB 35/65 – Nipluri de 1/4” si stuturi de 8, 10, 13, 19 mm – PA

In stoc

Cuple lance si stut furtun pentru CP600/CP12/RB35/65 PA

Caracteristici:

  • Nipluri de 1/4” si stuturi de 8, 10, 13, 19 mm din alama sau polipropilena
  • Saiba de etansare 1/2” din polipropilena

Proiectate si realizate dupa standardele internationale, montarea in mod clasic a acestor componente se realizeaza numai cu o simpla cheie.

Aceste piese esentiale ajuta la functionarea optima a instalatiei dumneavoastra. Realizate din materiale de inalta calitate cat si lipsa partilor mobile, aceste produse au viata foarte mare de lucru.

Pentru folosirea agentilor chimici corozivi cu aceste produse va recomandam sa ne scrieti in sectiunea de contact.

Informatiile prezentate cat si imaginile pot suferi modificari fara notificari in prealabil si de aceea sunt cu scop informativ.

Prin parteneriatul cu PA, echipa Unilift aduce utilizatorilor care au nevoi legate de intretinerea de tip industrial profesionista accesorii pentru spalarea cu presiune, pentru curatare industriala, echipamente pentru automibile, echipamente pentru industria alimentara, amortizoare, coturi, cuple, duze, pistoale de pulverizat, accesorii pentru sablare, filtre de absorbtie, injectoare, intrerupatoare manometrice, nipluri, perii, valve, robineti, supape, suporti pentru duze, etc.

Indicatii suplimentare referitoare la acest produs cat si pentru aceasta gama va asteptam in sectiunea de contact. Specialistii Unilift sunt incantati sa va ajute in alegerea solutiei corecte specifica cerintelor dumneavoastra.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Cuple lancii si sturi furtun pentru CP 12/600 RB 35/65 – Nipluri de 1/4” si stuturi de 8, 10, 13, 19 mm – PA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu