Curatitor cu presiune mobil cu motor electric – debit apa 36000 l/h – HD 5/15 CX Plus + FR Classic – KARCHER

In stoc

Curatitorul cu apa rece sub presiune usor si versatil HD 5/15 CX Plus + FR Classic impresioneaza prin mobilitatea excelenta si este adecvat atat pentru aplicatii verticale, cat si orizontale.

Curatitorul cu apa rece sub presiune usor si versatil HD 5/15 CX Plus + FR Classic impresioneaza prin mobilitatea excelenta si este adecvat atat pentru aplicatii verticale, cat si orizontale. Dispozitivul este prevazut cu spatiu de depozitare a accesoriilor si este proiectat pentru o durata de viata extinsa gratie cilindrului din alama si functiei de depresurizare automata. Forta de presiune de inalta presiune EASY! Force utilizeaza forta de recul a jetului de inalta presiune pentru a reduce forta de sustinere la zero, in timp ce clemele de blocare rapida EASY! Lock fac manipularea de cinci ori mai rapida decat in cazul prinderii cu suruburi conventionale, fara a compromite cand vine vorba de robustete si longevitate. Per total, un pachet complet de echipamente pentru rezultate excelente de curatare, cu un nivel ridicat de confort si o durata lunga de viata.

In sfarsit – lucrezi fara sa obosesti: pistolul de inalta presiune EASY!Force EASY!Lock conectori cu eliberare rapida: durabil si rezistent. Si de cinci ori mai rapid decat cei prin insurubare.

Manerul cu impingere poate fi retractat la atingerea unui buton. Design compact.

Functioneaza atat in pozitie verticala, cat si orizontala. Rotile nu sunt active in pozitie orizontala. Astfel, se asigura stabilitatea maxima a dispozitivului. Pozitie de parcare si transport separate pentru unitatea de pulverizare.

  • Depresurizarea automata protejeaza componentele si prelungeste durata de functionare.
  • Chiulasa cilindru din alama, de calitate superioara.
  • Filtru fin de apa, mare, usor accesibil, pentru protejarea pompei contra particulelor de praf din apa.
  • Sertar duza practic pentru duza tripla si cea rotativa.
  • Tambur pentru furtun integrat cu furtun pentru inalta presiune de 15 m. Pentru o raza mare de actiune si depozitare usoara si rapida (variante CX)

Informații suplimentare

Brand

După debit apă:

După motorizare:

După tip:

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Curatitor cu presiune mobil cu motor electric – debit apa 36000 l/h – HD 5/15 CX Plus + FR Classic – KARCHER”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu