Decapanti

Urmele nedorite de vopsea nu sunt tocmai cele mai ușor de îndepărtat și în niciun caz nu trebuie să se folosească metode clasice. Este nevoie de substanțe chimice speciale care să aibă puterea de a dizolva petele uscate, fără să afecteze materialul de dedesubt. În acest sens, Uniclean vine în ajutorul tău cu o gamă diversificată de decapanți profesionali la care să apelezi ori de câte ori te confrunți cu o astfel de problemă. Totodată, aceștia pot fi utilizați și pentru a îndepărta peliculele dificile și multistratificate de murdărie, care nu se curăță cu detergenți clasici. Este recomandat ca de fiecare dată când efectuezi proceduri de vopsire, văruire, lăcuire, ceruire sau orice altă formă de restaurare, asigură-te că ai la îndemnă și un astfel de produs pentru a curăța urmele și stropii generați, astfel încât să ai parte de un rezultat impecabil.

La Uniclean beneficiezi de performanța unor branduri de renume în domeniul curățeniei precum Dreiturm. Acesta îți pune la dispoziție cele mai eficiente formule și concentrații pentru decapanți profesionali la care să apelezi mereu în efectuarea proceselor de curățenie de bază. Important este să ții cont de indicațiile producătorului pentru ca produsul să își facă treaba la cel mai înalt nivel. Utilizează-l doar în raport cu suprafețele recomandate și vei vedea cum doar în 10-15 minute straturile de ceara, polimeri, ulei, vopsea și lac sunt îndepărtate complet, lăsând în urmă suprafețe perfect curate și strălucitoare. Nu produc spumă, ceea ce înseamnă că nu necesită clătire, reducând timpul pe care trebuie să îl acorzi acestor proceduri. Nu va mai fi nevoie să insiști în repetate rânduri pentru eliminarea murdăriei încastrate în porii materialelor, ci doar pulverizezi decapant pe zona vizată, lași să acționeze și apoi cu o singură ștergere se va îndepărta orice urmă.

Alege decapantul necesar în funcție de concentrația ph-ului

Valorile pe care concentrația PH-ului le atinge în formulele depanților profesionali pe care le găsiți la noi sunt 9, 10, 12 sau 13. De această valoare depinde și forța de acțiune a produsului și impactul pe care îl poate avea asupra suprafeței vizate. Asta înseamnă că în cazul unora mai delicate, ideal fi să alegeți unul de concentrație 9, în timp ce nivelul maxim poate fi utilizat în raport cu elemente din ceramică, gresie sau marmură, diluat după indicațiile producătorului, pentru a obține rezultate cât mai bune cu un minim de efort.

Cere oferta personalizată pentru decapanți profesionali

Cumpără decapanți profesionali de la Uniclean în funcție de nevoile pe care le resimți în serviciile pe care le prestezi și bucură-te de un ajutor semnificativ. Alege formula și concentrația ideală și apasă butonul de solicitare ofertă, completează formularul aferent și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile. În cazul în care nu ești sigur cu privire la care este cea mai potrivită variantă pentru tine, ia legătura cu un specialist din echipa noastră prin intermediul serviciului gratuit de consultanță.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu