Degresanti

Grăsimea este fără doar și poate unul dintre cei mai mari inamici ai curățeniei, iar îndepărtarea ei poate deveni o muncă titanică atunci când nu ai la dispoziție produsele potrivite. Selecția de degresanți profesionali de la Uniclean este tot ce ai nevoie în arsenalul tău pentru a face față și celor mai dificile provocări de acest tip. Cu ingrediente active și formule adaptate diferitor tipuri de materiale, reușesc să dizolve peliculele grase și să lase în urmă suprafețe perfect curate și strălucitoare.

Pentru curățarea suprafețelor lavabile îți propunem soluții degresante pentru pardoseli care nu produc spumă și pot fi utilizate atât în proceduri manuale, cât și în asociere cu anumite dispozitive și echipamente. Nu necesită clătire, iar PH-ul alcalin reușește să elimine și cele mai dificile reziduuri, inclusiv grăsimea întărită sau în straturi groase.

Domeniul industrial necesită condiții speciale și tocmai din acest considerent ai la dispoziție o variantă de degresant adaptată. În formule foarte concentrate, îmbogățite cu substanțe și compuși activi, îndepărtează eficient chiar și urmele de ulei dens sau ceara multistratificată de pe diverse componente metalice, din lemn și nu numai.

Degresantul universal este un agent de curățare pe care trebuie să îl ai oricând la îndemână, chiar și acasă. Te va scuti de foarte mult efort și rezultatele îți vor întrece așteptările de fiecare dată. Având un spectru larg de acțiune poate fi utilizat drept soluție unică de curățare cu care să te asiguri că totul este impecabil și că urmele lipicioase de ulei și grăsime nu mai reprezintă o problemă.

Funinginea în combinație cu grăsimea creează un mediu nedorit și dificil de controlat. Tocmai de aceea soluțiile speciale reprezintă o necesitate în ceea ce privește suprafețe poroase sau neporoase din cărămidă, lemn, oțel și multe altele. Sunt și o modalitate eficientă de prevenție, funcționând ca un strat exterior protector împotriva acestor elemente.

Fiecare produs are în componență ingrediente sigure și eficiente, adaptate scopului în care se recomandă a fi utilizate pentru ca, dincolo de atingerea unor standarde înalte de curățenie, și suprafețele sunt protejate și ferite de factori care le-ar putea deteriora.

Alege cantitatea potrivită pentru tipul de activități pe care le desfășori, în așa fel încât să te asiguri să ai suficient produs pentru proceduri complexe multiple. În acest sens, noi îți venim în ajutor cu recipiente de 5 sau 10 litri, detalii pe care le vom stabili împreună în momentul în care configurăm oferta personalizată.

Comandă degresanți profesionali

Dacă ai ajuns aici, cu siguranță ai nevoie de degresanți care să te ajute în lupta contra grăsimii. Tot ce ai de făcut este să analizezi în detaliu oferta și să decizi care dintre produsele pe care ți le punem la dispoziție este cel mai potrivit pentru activitatea ta. Dacă îți este dificil să decizi, nu ezita să folosești serviciul gratuit de consultanță. Alege degresantul, apasă butonul de cerere ofertă personalizată, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu