Detergent de spalare concentrat pentru panourile solare

In stoc

ChemiTek prezintă o gamă de soluții pentru curățarea și întreținerea industrială în trei industrii principale: solar, sticla și dezinfecție.

 

SWP este o soluție ecologică, certificată, care îndepărtează murdăria organică de pe panourile solare fotovoltaice.

Soluție biodegradabilă pentru creșterea eficienței energetice a panourilor solare fotovoltaice.

Solar Wash Protect (SWP) este un produs concentrat de curățare și protecție antistatică dezvoltat special pentru panourile solare fotovoltaice, eficient în curățarea unei game largi de murdărie organică pe modulul solar. Proprietățile antistatice ale SWP ușurează curățenia viitoare, mențin panoul mai curat între curățenii, reduc timpul de curățare și consumul de apă cu până la 50%.

Utilizarea soluției SWP pentru spălarea modulelor solare, în comparație cu curățarea numai cu apă, permite o creștere a eficienței panourilor solare de până la 5%, rezultând beneficii economice semnificative pentru proprietarul sistemului fotovoltaic.

Este o soluție concepută pentru profesioniștii care instalează centrale fotovoltaice, companii de curățare a panourilor solare și parcuri solare cu propriile echipe de întreținere.

Dacă sunteți un profesionist care dorește să vă diferențieze serviciile de clientul final, utilizați un produs unic și inovator, complet testat și certificat de laboratorul internațional TÜV Sud, cu scrisori de conformitate de la 12 dintre cei mai mari 15 producători de panouri solare fotovoltaice din lume, biodegradabil și ecologic disponibil pe piață.

Industrii și aplicații

 • Curățarea și protecția panourilor solare fotovoltaice, a panourilor termice solare, a plăcilor solare fotovoltaice etc.
 • Instalatori de centrale fotovoltaice
 • Companii de curățare a panourilor solare
 • Parcuri solare cu propriile echipe de mentenanță

Beneficii

 •  Îndepărtează toate tipurile de murdărie organică (de exemplu,  excremente de pasare, nisip, praf, polen, rășină etc.)
 •  Proprietățile sale antistatice reduc aderența prafului pe sticlă, păstrând module de curățare între curățări și creșterea eficienței următoarei spălări
 •  Reduce consumul de apă cu până la 50%
 •  Crește producția de energie cu până la 5%
 •  Fără solvenți / pH neutru: nu afectează structura din aluminiu, silicon sau strat antireflex
 •  Certificat de laboratorul german TÜV Sud conform EN 61215
 •  Nu anulează garanția modulelor – scrisori de conformitate din 12 dintre cele din lume 15 cei mai mari producători de module

ChemiTek este o companie portugheză dedicată dezvoltării, producției și comercializării de produse chimice eficiente, ușor de aplicat, inovatoare și ecologice pentru întreținere industrială.

Cu un portofoliu deja diversificat, compania prezintă soluții pentru sectoare precum solarul, sticla și dezinfecția.

Informații suplimentare

Brand

Formate disponibile

2k, 5kg, 20kg, 1000kg

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Detergent de spalare concentrat pentru panourile solare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu