Detergent pentru pardoseli si suprafete lavabile 1-5L – Tanet SR 15 – Tana – 24631

In stoc

Detergent pentru pardoseli  TANET SR 15 este un agent puternic de întreținere a pardoselilor și de curățare cu calități ecologice excepționale.

Detergent pentru pardoseli

Detergent pentru pardoseli  TANET SR 15 este un agent puternic de întreținere a pardoselilor și de curățare cu calități ecologice excepționale. Prin respectarea ciclurilor biologice, sunt protejate sănătatea și siguranța personalului spălătoriei.

  • Pe lângă faptul că face să crească siguranța muncii, puterea extraordinară a produsului TANET SR 15 are un mare randament de curățare la concentrații reduse, cu un minimum de efort și de costuri.
  • Bunele sale proprietăți umectante asigură îndepărtarea ușoară și completă a murdăriei și grăsimii de pe pardoselile poroase din piatră și de pe suprafețe hidrofobe cum ar fi cele din PUR, fără să lase dâre sau dungi.
  • Prin faptul că este compus mai ales din materiale regenerabile, TANET SR 15 este un semn al respectului față de generațiile următoare.

Domeniul de aplicare

  • TANET SR 15 este adecvat pentru toate suprafețele rezistente la apă cum ar fi cele din piatră, cauciuc, linoleum, PVC, PUR etc.
  • Este foarte adecvat pentru pardoselile date cu lac acrilic și pentru toate pardoselile lavabile cum ar fi cele din plastic, sticlă, ceramică, metal și lac.

Instrucțiuni privind siguranța, depozitarea și condițiile de meniu ale produsului

Siguranță: Doar pentru uz industrial. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se amesteca cu alte produse.

Evitați inhalarea produsului pulverizat. Înainte de utilizare se va testa compatibilitatea materialului.

Depozitare: Se va depozita la temperatura camerei, în ambalajul original. A se feri de îngheț.

Mediu: Se elimină doar ambalajele complet golite în recipientele recomandate. Dozarea corectă reduce costurile și impactul ecologic.

Informații suplimentare

Brand

După locul de curățat:

, ,

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Detergent pentru pardoseli si suprafete lavabile 1-5L – Tanet SR 15 – Tana – 24631”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu