Detergent pentru spalare auto

In stoc

ChemiTek prezintă o gamă de soluții pentru curățarea și întreținerea industrială în trei industrii principale: solar, sticla și dezinfecție.

 

Șampon 3 în 1 pentru vehicule: curățare profundă, efect de culoare și strălucire, protecție UV.

Curățare profundă, efect de culoare și strălucire, protecție UV
Acesta este un șampon 3-în-1 foarte concentrat, dezvoltat pentru spălarea exterioară a vehiculelor ușoare, cum ar fi mașini, motociclete, autobuze, autocaravane și toate vehiculele.

Acest șampon inovator curăță toate tipurile de murdărie cu un conținut ridicat de penetrare, mărește strălucirea vopselei prin proprietăți de epilare și creează o barieră de protecție împotriva razelor ultraviolete ale soarelui, putând fi aplicat în spălătorii automate auto, spălătorii manuale, ateliere etc.

Aplicarea sa nu deteriorează aluminiul, finisajele sau orice piese din plastic. Datorita proprietatilor sale inodore, acest sampon poate fi aplicat atat in interior cat si in exterior, astfel incat nu va fi daunator sanatatii dumneavoastra.

Detergentul pentru spalarea auto conține agenți tensioactivi care îndeplinesc criteriul de biodegradabilitate conform Regulamentului CE 648/2004 privind detergenții de curățare.

Spălarea mașinii nu a fost niciodată atât de satisfăcătoare și economică!

Industrii și aplicații

  • Spalarea exterioara a autoturismelor, motocicletelor, autobuzelor si autocaravanelor in spalatorii automate, spalatorii manuale, ateliere etc.
  • Ateliere mecanice
  • Transportatorii
  • Dealeri auto
  • Clienții finali

Beneficii

  • Șampon 3 în 1 foarte concentrat: curăță cu conținut ridicat de penetrare, sporește strălucirea vopselei cu ceară și creează o barieră de protecție împotriva razele ultraviolete ale soarelui
  • Nu deteriorează aluminiul, benzile sau piese din material plastic
  • Produs inodor – excelent pentru închis spatii
  • Biodegradabil și neinflamabil
  • Conține agenți tensioactivi care îndeplinesc criteriul de biodegradabilitate conform Regulamentului CE 648/2004 privind detergentii

ChemiTek este o companie portugheză dedicată dezvoltării, producției și comercializării de produse chimice eficiente, ușor de aplicat, inovatoare și ecologice pentru întreținere industrială.

Cu un portofoliu deja diversificat, compania prezintă soluții pentru sectoare precum solarul, sticla și dezinfecția.

Informații suplimentare

Brand

Formate disponibile

5 kg, 20 kg, 1000 kg

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Detergent pentru spalare auto”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu