Detergent Super Degresant Mono

In stoc

ChemiTek prezintă o gamă de soluții pentru curățarea și întreținerea industrială în trei industrii principale: solar, sticla și dezinfecție.

 

Economisiți timp și reduceți costurile cu forța de muncă cu Detergentul Super Degresant Mono! Curățați și degresați mașinile, piesele și echipamentele de atelier foarte unse și murdare.

Degresant puternic de uleiuri, combustibil, grăsimi și depozite de cărbune.
Detergentul Super Degresant Mono (SDM) este un degresant eficient, sigur și economic care curăță ușor piesele fără a forma o peliculă uleioasă.

Acest puternic degresant și detartrant pătrunde rapid și chimic și reacționează cu orice fel de murdărie (de exemplu ulei, combustibil, grăsimi și depuneri de cărbune, funingine, gaze de eșapament etc.), dizolvându-l ușor, fără a ataca suprafețele metalice.

SDM este o soluție concentrată care poate fi aplicată de atelierele de mașini și de aproape toate industriile nealimentare (de exemplu, oțel, petrol, construcții navale, avioane, automobile, construcții, imprimare etc.) pentru curățarea mașinilor, pieselor, mașinilor, camioanelor, tomberonelor și camioane de gunoi, bidoane de ulei, prelate, motoare, jante, șasiu, pereți, cauciucuri, drumuri și podele în toate tipurile de industrii.

SDM nu conține solvenți periculoși și este neinflamabil. Pur și simplu diluați-l în apă, pulverizați-l, periați ușor, clătiți, iar piesa/echipamentul dvs. va fi la fel ca nou, perfect curat și va reveni la aspectul inițial.

Economisiți timp și reduceți costurile cu forța de muncă cu Detergentul Super Degresant Mono!

Industrii și aplicații

 • Curățarea și degresarea mașinilor, echipamentelor, pieselor, mașinilor, camioanelor, motoarelor, jantelor, șasiului, tablă, rezervoarelor și cisternelor, drumurilor și podelelor din toate tipurile de industrii
 • Sisteme de curățare a serelor, filtrare, ventilație și aer condiționat
 • Ateliere mecanice
 • Aproape întreaga industrie nealimentară (de exemplu, oțel, petrol, construcții navale, aeronautică, automobile, construcții, tipografie etc.)

Beneficii

 • Actiune rapida care patrunde si reactioneaza chimic cu tot felul de murdărie, dizolvând-o uşor
 • Clătire ușoară cu apă care lasă părți complet uscat și curat, fără a se forma un film uleios
 • Puternic: îndepărtează uleiul, combustibilul, grăsimea și depozite de carbon (de exemplu, funingine, gaze de evacuare, etc.) cu ușurință
 • Nu ataca suprafetele metalice
 • Neinflamabil care permite utilizarea în siguranță
 • Nu conţine solvenţi nocivi care produc vapori toxici
 • Eficient, sigur și economic. Salveaza timp și reduce costurile cu forța de muncă

ChemiTek este o companie portugheză dedicată dezvoltării, producției și comercializării de produse chimice eficiente, ușor de aplicat, inovatoare și ecologice pentru întreținere industrială.

Cu un portofoliu deja diversificat, compania prezintă soluții pentru sectoare precum solarul, sticla și dezinfecția.

Informații suplimentare

Brand

Formate disponibile

2 kg, 5 kg, 20 kg, 1000 kg

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Detergent Super Degresant Mono”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu