Detergent universal pentru curatarea suprafetelor – 1L – Tanex Az 70 – Tana – 0403961

In stoc

Detergentul universal pentru curatarea suprafetelor Tanex Az 70 este o solutie degresanta ce contine amoniac. acesta ii da o putere mare de emulgare a uleiurilor si grasimilor, avand totodata un miros placut si nu este agresiv pentru piele

Detergent universal

Detergentul universal pentru curatarea suprafetelor Tanex Az 70 este o solutie degresanta ce contine amoniac. acesta ii da o putere mare de emulgare a uleiurilor si grasimilor, avand totodata un miros placut si nu este agresiv pentru piele. Poate fi folosit atat in curatarea manuala cat si in masinile de frecat-aspirat, cu monodiscul.

DESCRIERE

  • TANEX AZ 70 elimina rapid și fiabil toate tipurile de murdarie si permite economisirea timpului si a costurilor.
  • Marea actiune emulsifianta asupra uleiului si a grasimilor permite performante ridicate de curatare si rezultate convingatoare.
  • TANEX AZ 70 efectueaza o actiune foarte buna de curatare chiar si cu cele mai scazute concentratii de utilizare, ceea ce îl face sa aiba un cost redus in utilizare.
  • TANEX AZ 70 este ecologic si fara solventi.
  • TANEX AZ 70 este placut si lasa o senzatie de prospetime după aplicare.

ZONA DE APLICARE

Recomandat pentru toate tipurile de pardoseli si suprafete lavabiledin materiale sintetice, sticla, suprafete ceramice, lemn tratat, metal, etc

Informații suplimentare

Brand

După mod acțiune:

,

După mod aplicare:

, ,

După pH:

După locul de curățat:

, ,

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Detergent universal pentru curatarea suprafetelor – 1L – Tanex Az 70 – Tana – 0403961”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu