NOU! PROMOTII LUNARE

Detergenti Dezinfectanti

Eşti în căutarea unor detergenţi dezinfectanţi care să te ajute să cureţi şi să dezinfectezi complet, rapid, sigur şi eficient suprafeţele, eliminând bacteriile, viruşii şi fungii din diferite medii de lucru?

Atunci înseamnă că te afli în locul potrivit, întrucât la Uniclean poţi alege dintr-o varietate surprinzătoare de produse profesionale pentru dezinfecţie, printre care se numără şi detergenţii dezinfectanţi de calitate înaltă, potriviţi atât pentru uzul casnic, personal, cât şi pentru uzul industrial, creaţi special pentru a acoperi până şi cele mai exigente nevoi de dezinfectare. Pe scurt, în magazinul nostru găseşti acum tot ceea ce cauţi, pentru necesităţi şi cerinţe dintre cele mai diverse. Nu îţi rămâne decât să descoperi oferta la detergenţi dezinfectanţi pe care ţi-am pregătit-o şi să te convingi singur de acest lucru.

Împreună cu partenerii noştri de top, cum ar fi Tana-Professional, Dreiturm, Ibix, Nilfisk, Bactakleen şi mulţi alţii îţi punem la dispoziţie o varietate de detergenţi dezinfectanţi de calitate net superioară, siguri şi testaţi, gata să se ridice la înălţimea aşteptărilor şi să îndeplinească cu brio până şi cele mai speciale cerinţe de dezinfectare, oferind numeroase avantaje. Eficienţă garantată – aceasta este expresia care defineşte cel mai bine detergenţii dezinfectanţi disponibili în catalogul Uniclean. Indiferent dacă este vorba despre dezinfectanţii pentru toate tipurile de suprafeţe şi spaţii, despre spray-urile dezinfectante sau despre soluţiile de dezinfectare a mâinilor, toate produsele pe care ţi le oferim sunt special concepute pentru a curăţa şi dezinfecta într-un singur pas şi pentru a asigura cele mai bune rezultate, acţionând rapid şi eficient, ceea ce înseamnă că de acum înainte nu vei mai fi nevoit să te mulţumeşti cu alte produse care oferă rezultate minime.

Diversitatea rămâne de departe unul dintre principalele atuuri prin care ne diferenţiem faţă de concurenţă. Principala noastră misiune a fost dintotdeauna aceea de a veni în întâmpinarea clienţilor noştri cu o gamă cât mai largă de detergenţi dezinfectanţi, astfel încât oricine să poată găsi cu uşurinţă produsele de care are nevoie. Astfel, începând de la dezinfectanţii pentru suprafeţe, pe bază de clor sau alcool, care se pot folosi fie în concentraţie maximă, fie diluaţi, lăsând orice suprafaţă dezinfectată în proporţie de 99.9%, şi până la soluţiile de dezinfectare a mâinilor pe bază de uleiuri non-toxice, care elimină cu eficienţă maixmă bacteriile, virusurile şi ciupercile de pe suprafaţa mâinilor, fiind sigure chiar şi pentru copii sau femeile însărcinate, dar nu numai, toate aceste produse se regăsesc acum în categoria noastră de detergenţi dezinfectanţi şi se disting prin calitate. De asemenea, în catalogul Uniclean sunt disponibile şi spray-uri odorizante antibacteriene pe bază de apă, ideale pentru eliminarea completă a bacteriilor din orice încăpere şi, implicit, pentru reîmprospătarea acestora, dar şi spray-uri dezinfectante pe bază de alcool, fără parfum, potrivite pentru dezinfecţia eficientă a diverselor suprafeţe rezistente la alcool.

Nu în ultimul rând, în cazul în care nu ai găsit încă produsele de care ai nevoie sau îţi doreşti să afli mai multe informaţii cu privire la gama noastră de produse, dar nu numai, nu ezita să ne contactezi. Echipa Uniclean oferă consultanţă telefonică gratuită, respectiv soluţii potrivite pentru nevoi dintre cele mai complexe, ceea ce înseamnă că alături de noi beneficiezi de o colaborare bazată pe sprijin, încredere şi transparenţă la superlativ.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu