Detergenti Pardoseala

Cauţi detergenţi profesionali pentru pardoseli? Dacă răspunsul este da, înseamnă că te afli în locul potrivit, întrucât la Uniclean găseşti tot ceea ce cauţi şi mereu ceva în plus în materie de soluţii pentru igiena podelelor, dar nu numai. Şi nu oricum, ci la cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţă. Astfel, pentru întreţinerea, curăţarea şi igienizarea riguroasă, completă şi eficientă a pardoselilor, ţi-am pregătit o varietate impresionantă de detergenţi care pot înlătura cu succes murdăria grosieră şi cele mai serioase şi dificile pete, oferind rezultate impecabile la fiecare utilizare, fără să lase urme. Începând de la detergenţii profesionali pentru pardoseli pe bază de ceară şi până la detergenţii ecologici, universali sau cei cu sau fără parfum, toate aceste variante de detergenţi pentru pardoseală, dar şi multe altele, se regăsesc în catalogul de produse Uniclean şi pot corespunde oricăror nevoi şi preferinţe. 

Descoperă oferta la detergenţi pentru podele

Un aspect demn de menţionat cu privire la detergenţii profesionali pentru pardoseli pe care ţi-i propunem este faptul că sunt potriviţi pentru toate tipurile de utilizatori, începând de la companiile specializate în curăţenie, personalul de întreţinere sau companiile de servicii generale sau tehnice şi până la companiile care colectează şi procesează gunoiul menajer sau cele care întreţin pardoseli sportive, şi nu numai. Pe scurt, toate produsele noastre din categoria de detergenţi pardoseală se remarcă prin versatilitate şi se pot plia pe sarcini de lucru şi domenii de aplicare dintre cele mai variate. Dar asta nu este tot. Detergenţii de pardoseli profesionali pe care ţi-i punem la dispoziţie sunt extrem de versatili şi în ceea ce priveşte modul de utilizare, fiind adecvaţi atât pentru spălarea cu mopul sau spălarea manuală, cât şi pentru maşinile de frecat-aspirat. 

Până în prezent, foarte mulţi profesionişti din diferite domenii de activitate au ales şi au recomandat detergenţii pentru pardoseală din magazinul nostru. Şi asta datorită calităţii înalte pe care o îndeplinesc toate produsele din această categorie pe care le comercializăm. Astfel, indiferent dacă te interesează o ceară lucioasă compatibilă cu dezinfectanţi, un degresant ecologic universal, un detergent pentru pardoseli alcalin, un detergent antialunecare pe bază de săpun, un detergent cu spumare redusă pentru maşini de frecat-aspirat, un detergent pentru pardoseală odorizant sau un detergent de întreţinere pe bază de ceară şi polimeri, dar nu numai, acum ştii că Uniclean este partenerul solid şi de încredere pe care te poţi baza atunci când ai nevoie de detergenţi profesionali de pardoseli de cea mai bună calitate pentru buna desfăşurare a activităţilor tale de curăţenie. 

Nu în ultimul rând, dincolo de gama generoasă de detergenţi de pardoseli profesionali pe care am dezvoltat-o pentru tine, află că suntem aici şi pentru a te ajuta şi pentru a te ghida în alegerea celor mai potrivite echipamente de curăţenie, oferindu-ţi consultanţă specializată gratuită. Pentru că parteneriatul Uniclean este atuul tău! 

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu