Detergenti SANITARI

Curățenia nu este completă fără dezinfectarea eficientă a tuturor suprafețelor, iar dacă vrei să te bucuri de rezultate optime la finalizarea fiecărui proces, detergenții sanitari sunt soluția. Curăță și igienizează bine, astfel încât de pe fiecare obiect vizat să dispară orice urmă de murdărie, alături de virusuri sau bacterii. După cum le spune și numele, acest tip de detergenți sunt ideali pentru a fi utilizați în zonele sanitare, însă nu este o regulă, eficacitatea lor putând fi testată în raport cu orice spațiu sau suprafață.

Depunerile de calcar, urmele de săpun, petele de apă, murdăria, praful, rugina și agenții patogeni sunt eliminați din prima, fără să fie necesar efort. Concentrațiile adaptate și formulele atent testate fac din produsele noastre o soluție ingenioasă în a obține suprafețe perfect curate, în timp scurt, chiar și în cazuri foarte complexe. Nicio formă de mizerie nu are scăpare în fața detergenților sanitari profesionali pe care noi ți-i punem la dispoziție, astfel că soluțiile se găsesc la Uniclean.

Vei observa imediat diferența atunci când alegi să înlocuiești ceea ce foloseai până acum cu soluțiile noastre. Cu o singură ștergere vei îndepărta mare parte din murdărie, lăsând în urmă obiecte strălucitoare și un miros plăcut și proaspăt de curat. Scade semnificativ timpul pe care îl acorzi unor asemenea proceduri, îmbunătățind în același timp performanțele, cu ajutorul detergenților sanitari de la Uniclean. Pulverizează direct pe suprafața vizată, lasă câteva secunde să acționeze și mai apoi șterge cu o lavetă curată pentru a dezvălui strălucirea mult dorită.

Multitudinea de opțiuni pe care le găsești în oferta noastră sunt produse sigure și eficiente, ceea ce înseamnă că le poți folosi oriunde și oricând, fără risc. Podelele, pereții, ușile, oglinzile, obiectele sanitare toate acestea pot fi curățate și igienizate rapid folosind formulele și concentrațiile potrivite pe care noi ți le oferim. Uită de pete, mirosuri neplăcute sau reziduuri greu de îndepărtat. Toate acestea au o soluție simplă: gama noastră diversificată de detergenți sanitari profesionali.

Aceste produse de curățenie sunt ideale spre a fi utilizate atât în propriile locuințe, cât și în spațiile mai mari, unde există un trafic intens de persoane. Restaurante, magazine, centre comerciale, depozite, aeroporturi, hoteluri, instituții publice și nu numai, vor corespunde unor norme stricte de igienă, atât timp cât îți pui toată încrederea în gama de detergenți sanitari profesionali de la Uniclean.

Descoperă oferta Uniclean pentru detergenți sanitari profesionali

Analizează gama noastră de produse pentru curățenie și orientează-te către acele variante care reușesc să îți satisfacă toate așteptările. Cere oferta unui specialist prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanță, dacă ai nevoie, și mai apoi plasează comanda, întregul proces având loc în decurs de câteva minute. Cumpărând de la noi ai garanția faptului că produsele sunt testate, foarte eficiente și vor duce la obținerea rezultatelor mult dorite, indiferent de complexitatea provocărilor la care sunt expuși.

Curățenia este mai ușoară când ai la îndemână produse specializate, special concepute pentru a combate orice tip de murdărie, iar Uniclean este aici pentru a te ajuta la fiecare pas.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu