NOU! PROMOTII LUNARE

Detergenti Suprafete

Dacă ești în căutarea unor detergenți profesionali pentru suprafețe multiple, atunci Uniclean este locul ideal pentru tine. Aici te așteaptă o ofertă foarte diversă și totodată adaptată la multiple categorii de nevoi și cerințe de ordin profesional, dar și casnic. Această gamă cuprinde atât detergenți pentru podele, cât și pentru gresie, faianță sau marmură, sticlă și vitralii, degresanți, decapanți, ceară sau soluție pentru strălucire și parfumare, cât și detergenți sanitari. Acest lucru te va ajuta să cumperi absolut tot ce ai nevoie dintr-o singură vizită pe site, astfel încât să îți eficientizezi la maxim munca.

Toate variantele de detergenți pentru suprafețe profesionali pe care ți le punem la depoziție te vor ajuta să îndepărtezi eficient și rapid chiar și cele mai dificile urme de murdărie, de la praf, la noroi, grăsime sau alte depuneri. Fie că optezi pentru spălare manuală sau automată, cu sau fără clătire, cu dezinfectare inclusă sau nu, știi sigur că suprafețele pe care le-ai curățat folosind soluțiile noastre ating garantat cele mai înalte standarde de igienă. În plus, vei obține și o strălucire aparte de care te vei bucura mult timp, datorită faptului că majoritatea formulelor au și funcție de prevenție în depunerea prafului sau acumularea de mizerie.

Un detergent profesional universal va fi întotdeauna o soluție eficientă deoarece el poate fi utilizat în raport cu orice tip de suprafață, fără să existe riscul de deteriorare a acesteia. Curăță eficient și în profunzimea porilor materialului, fără ca tu să depui foarte mult efort acest sens. Mare parte dintre aceste produse îți garantează uscarea rapidă, ceea ce înseamnă că nu vor rămâne urme inestetice. Curățenia va deveni o activitate plăcută și poate chiar relaxantă cu ajutorul detergenților profesionali de la Uniclean care îți garantează din prima rezultate foarte bune. În plus, după ce te-ai asigurat că suprafața vizată este perfect curată, poți aplica și ceară sau soluție pentru strălucire pentru a obține un luciu plăcut și un strat suplimentar de protecție pentru acele materiale care merită să fie puse în valoare. De asemenea, fiecare dintre acestea are și un parfum subtil, proaspăt și plăcut, care va inunda orice încăpere de fiecare dată când îl folosești.

Cere oferta pentru detergenți profesionali pentru suprafețe 

Să cumperi de la noi este mai simplu ca niciodată și fiecare procedură este configurată în așa fel încât să vină în avantajul tău. Alegi detergentul profesional dorit, apeși butonul de solicitare ofertă, completezi formularul care va fi generat automat cu datele solicitate, iar un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp.

În plus, dacă ai nevoie de opinia unui specialist pentru a alege cele mai potrivite formule și concentrații, poți accesa oricând serviciul nostru gratuit de consultanță de specialitate. Pe această cale vei primi răspuns la orice întrebare, plus indicații de utilizare pentru fiecare soluție în parte, în așa fel încât să ai garanția unor rezultate impecabile de fiecare dată când folosești detergenții profesionali pentru diverse suprafețe.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu