Dispensere pentru dezinfectanți

Pentru a putea asigura un mediu curat și sigur pentru persoanele care tranzitează anumite spații, asigurarea unor metode rapide de dezinfectare este o condiție minimă. Cel puțin un dispenser pentru dezinfectați trebuie să existe în fiecare încăpere cu trafic intens de persoane, fie că vorbim de zone sanitare, cabinete, restaurante, centre comerciale și nu numai. În acest sens, Uniclean îți vine în ajutor cu multiple variante de astfel de dispozitive din care să alegi solu’ia optimă pentru nevoile tale.

O opțiune foarte eficientă este un dispenser pentru dezinfectant cu senzor care dispune de o funcție de autoactivare la momentul în care depistează prezența. Cu alte cuvinte, se utilizează fără să fie nevoie să fie atins, prin simpla poziționare a mâinilor în direcția senzorului. Acesta va asigura o cantitate suficientă de dezinfectant, în așa fel încât să permită igienizarea corespunzătoare. Este considerată de către specialiști a fi o variantă cu adevărat sigură, pentru că nu impune contactul cu alte suprafețe care ar putea duce la o altă contaminare.

În plus, reduce foarte mult timpul de folosire, fluidizând traficul. Acest lucru se datorează în special ușurinței de utilizare, ceea ce nu va pune în dificultate pe nimeni, dar și timpului scurt de declanșare. Poate fi poziționat cu succes și în spațiile foarte aglomerate, fiind cât se poate de eficient.

Tot la Uniclean vei găsi și toată gama de accesorii de care ai nevoie pentru a pune acest dispozitiv în funcțiune. Dozatorul, fie el automat sau manual, nu are cum să îți lipsească, dat fiind faptul că te ajută să reumpli rezervorul dispenserului după ce se golește. Este esențial pentru că asigură o utilizare fără risc. Cu alte cuvinte, nu risipești dezinfectant și te protejezi în același timp, cu un instrument special configurat, realizat din materiale rezistente și durabile.

Aceste dispozitive sunt considerate o necesitate pentru a asigura condiții optime de igienă și, din acest motiv, este necesar să te orientezi către acele opțiuni care promit să satisfacă cerințe stricte. Uniclean este, fără îndoială, locul în care curățenia și dezinfecția se poziționează în topul priorităților. Aici găsești toate instrumentele de care ai nevoie pentru a obține rezultate care ating standarde înalte pentru orice domeniu de activitate vizat, fie că ne învârtim în sfera publică, medicală, comercială, industrială sau oricare alta.

Descoperă oferta Uniclean pentru dispensere pentru dezinfectanți profesionale

Alege calitatea în detrimentul oricărui alt aspect și vei avea parte de o investiție de lungă durată. Întreaga ofertă Uniclean este construită în jurul acestui considerent, așadar orice alegere ai face, ai garanția durabilității și performanței la nivel înalt. Variante cu sau fără senzor, realizate din materiale rezistente la concentrații puternice sau substanțe corozive te așteaptă în varii forme pentru a o alege pe cea care se pliază perfect nevoilor tale.

În plus, te bucuri de un calcul corect al costurilor finale, dat fiind faptul că prețul se stabilește după furnizarea tuturor detaliilor legate de comandă. Cumperi în condiții optime de la Uniclean și beneficiezi de produse de înaltă calitate!

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu