Dispozitiv compact pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei – Solamat 90 – Heute – 060-2100

In stoc

Dispozitiv compact pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei Solomat 90  este ideal pentru curatarea talpilor si a marginilor incaltamintei.

Dispozitiv compact pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei

Dispozitiv compact pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei Solomat 90 profesional marca Heute, fabricat din otel inoxidabil, intr-un design compact, este ideal pentru curatarea talpilor si a marginilor incaltamintei.

Reprezinta o solutie profesionala, ideala pentru indepartarea excesului de murdarie de pe incaltaminte.

Periile sunt speciale chiar si pentru indepartarea depunerilor puternice de mizerie, noroi, praf, etc. de pe incaltamine.

Este dotat cu un recipient de colectare pentru reziduri, care poate fi golit, curatat si reutilizat foarte usor.

Acest dispozitiv profesional este ideal pentru conditiile aspre de vreme, astfel ajuta la pastrarea si intretinerea curateniei si a mentenantei in spatiile unde este utilizat.

Poate fi utilizat pentru :

  • locuri de munca,
  • office-uri,
  • spatii comerciale de mari dimensiuni,
  • fabrici, etc.

Este dotat cu perii speciale pentru curatare talpii si cu perii speciale pentru curatarea marginilor.

Datorita motorului puternic, ce actioneaza cu o viteza de 750 de rotatii pe minut, procesul de curatare al incaltamintei ofera rezultate excelente. Rezidurile colectate sunt retinute in recipientul special pentru reziduri, astfel dispozitivul se pastreaza curat.

Procesul de curatare se activeaza prin intermediul butonului de picioare pentru pornire si pentru oprire, astfel este foarte usor de utilizat si datorita design-ului de fabricatie poate fi pozitionat foarte usor pentru a fi la indemana oricarui utilizator. De regula aceste dispozitive se folosesc pentru caile de acces, usi, intrari, etc.

Avantajele utilizarii dispozitivelor profesionale de curate pentru incaltaminte marca Heute, sunt pastrarea si intretinerea curateniei in locurile in care sunt utilizate si de asemenea curata cu eficienta incaltamintea si ofera un aspect placut dupa fiecare utilizare.

Patru perii speciale actioneaza direct pe talpa incaltamintei iar doua perii laterale curata marginile acesteia. Se garanteaza lunga durabilitate de utilizare a acestor produse cu rezultate excelente pe termen lung.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale marca Heute, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Curățare încălțăminte în industrie

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv compact pentru curatarea talpilor si marginilor incaltamintei – Solamat 90 – Heute – 060-2100”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu