Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte compact Cosmo – Heute

In stoc

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte marca Heute, este special fabricat pentru curatarea si lustruirea incaltamintei. Dar poate fi utilizat si pentru cafenele, restaurante, hotele, institutii publice sau private, spatii comerciale etc.

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte compact

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte marca Heute, este special fabricat pentru curatarea si lustruirea incaltamintei. Modelul pe care il aveti la dispozitie in aceasta pagina reprezinta varianta ideala pentru locuinte. Dar poate fi utilizat si pentru cafenele, restaurante, hotele, institutii publice sau private, spatii comerciale etc.

Este disponibil in mai multe modele, astfel aveti posibilitatea de a selecta un model care sa se potriveasca decorului din incaperea in care doriti sa utilizati un astfel de dispozitiv.

Datorita design-ului compact de fabricatie, si a dimensiunilor reduse, acest tip de dispozitiv poate fi pozitionat oriunde, in functie de nevoile clientului.

Aceste dispozitive profesionale marca Heute reprezinta solutia ideala pentru mentinerea curateniei in spatiile comerciale, instituii private sau publice sau pentru orice alta incapere in care este necesara intretinerea, curateniei, a decorului si a elegantei.

Acesti dispozitiv functioneaza pe baza unui motor ce furnizeaza 1.200 de rotatii pe minut. Astfel procesul de curatare al incaltamintei cu ajutorul unui astfel de dispozitiv este foarte eficient iar rezultatele sunt exceptionale.

Se activeaza prin intermediul senzorului de picior. Procesul de curatare este cronometrat de un temporizator care ofera suficient timp pentru curatarea incaltamintei.

Dupa finalizarea procesului dispozitivul se opreste automat.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale marca Heute, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte compact Cosmo – Heute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu