Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte compact – Motor: 130 Watt / 1.200 R/min – Cosmo Plus – Heute

In stoc

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte el reprezinta si o solutie ideala pentru deocarea spatiului in care doriti sa il utilizati. Ofera un aspect placut incaperii si de asemena ajuta la intretinerea curateniei in locurile unde este pozitionat.

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte compact

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte este disponibil in mai multe modele ,astfel reprezinta si o solutie ideala pentru deocarea spatiului in care doriti sa il utilizati. Ofera un aspect placut incaperii si de asemena ajuta la intretinerea curateniei in locurile unde este pozitionat.

Aveti posibilitatea de a selecta modelul care se potriveste cu decorul spatiului in care doriti sa pozitionati un astfel de dispozitiv.

Specificatii tehnice:

Material: Invelis din otel
Pornire: Maner cu buton de pornire
Putere de consum: 230V
Motor: 130 Watt / 1.200 R/min

Cosmo Plus reprezinta modelul compact fabricat cu un design elegant, special pentru decorarea si mentinerea curateniei.

De asemenea acest model reprezinta varianta imbunatatita si mult mai eficienta a dispozitivelor de curatare si lustruire din gama Heute, datorita motorului puternic ce asigura 1.200 de rotatii pe minut in timpul procesului de utilizare.

Procesul de curatare al incaltamintei se realizeaza rapid, eficient si cu rezultate extraordinare, datorita periilor de curatare si lustruire.

Pozitionati piciorul in spatiul special pentru incaltaminte, porniti dispozitivul accesand butonul de pe maner. Procesul de utilizare este cronometrat de un temporizator care ofera timp suficient pentru un proces de curatare si lustruire cu rezultate exceptionale a incaltamintei, dupa care dispozitivul se opreste automat.

Produsele marca Heute reprezinta o solutie profesionala pentru intretinerea mentenantei in spatiile publice.

Pentru mai multe informatii referitoare la aceste produse echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte compact – Motor: 130 Watt / 1.200 R/min – Cosmo Plus – Heute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu