Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte din lemn natural – Putere 230V – Elegance Nature – Heute

In stoc

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte din lemn natural Elégance Couleur reprezinta modelul fabricat din lemn natural cu un design elegant, special pentru decorarea si mentinerea curateniei.

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte din lemn natural

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte din lemn natural Elégance Couleur reprezinta modelul fabricat din lemn natural cu un design elegant, special pentru decorarea si mentinerea curateniei.

Acest model reprezinta varianta imbunatatita a dispozitivelor de curatare si lustruire pentru incaltaminte din gama Heute, datorita motorului puternic ce asigura 1.200 de rotatii pe minut in timpul procesului de utilizare.

Specificatii tehnice:

Material : Lemn natural
Pornire: Senzor de picior cu temporizator
Putere de consum: 230V
Motor: 130 Watt / 1.200 R/min

Acest dispozitiv este disponibil in mai multe modele cu texturi diferite, astfel reprezinta si o solutie ideala pentru deocarea spatiului in care doriti sa il utilizati. Ofera un aspect placut incaperii si de asemena ajuta la intretinerea curateniei in locurile unde este pozitionat. Aveti posibilitatea de a selecta modelul care se potriveste cu decorul spatiului in care doriti sa pozitionati un astfel de dispozitiv.

Procesul de curatare al incaltamintei se realizeaza rapid, eficient si cu reziltate extraordinare, datorita periilor de curatare si lustruire.

Pozitionati piciorul in spatiul special pentru incaltaminte, porniti dispozitivul accesand senzorul de picior. Procesul de utilizare este cronometrat de un temporizator care ofera timp suficient pentru un proces de curatare si lustruire cu rezultate exceptionale a incaltamintei, dupa care dispozitivul se opreste automat.

Produsele marca Heute reprezinta o solutie profesionala pentru intretinerea mentenantei in spatiile publice.

Pentru mai multe informatii referitoare la aceste produse echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte din lemn natural – Putere 230V – Elegance Nature – Heute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu