Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte Ellipse – Heute – 056-6200

In stoc

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte  Ellipse este un dispozitiv profesional, eficient pentru curatare si lustruire pantofi, ce se potriveste perfect pe coridoarele mari, receptii spatioase sau lobby-uri.

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte  Ellipse, marca Heute, este fabricata din otel inoxidabil, dotata cu doua perii speciale destinate lustruirii pantofilor si una pentru precuratare.

Indiferent daca masina de curatat incaltaminte este asezata langa un perete, intr-un colt sau in alt loc din incapere cu siguranta va atrage privirile datorita design-ului modern.

Dispozitivul de curatat/lustruit pantofi este disponibil in doua variante, si anume: modelul dotat cu dozator de solutie pentru lustruire sau fara dozator, in functie de nevoile clientilor. Rezultatele ramase in urma unui proces de curatare al incaltamintei cu ajutorul echipamentului Ellipse sunt extraordinare.

Procesul de curatare se realizeaza rapid si eficient datorita periilor de curatare si lustruire.

Pozitionati piciorul in spatiul special pentru incaltaminte, porniti dispozitivul accesand senzorul de mana, iar procesul de curatare incepe si este cronometrat de un temporizator care ofera suficient timp pentru curatarea incaltamintei, dupa care dispozitivul se opreste automat.

Dispozitiv curatare/lustruire incaltaminte Ellipse distribuit in Romania prin UNILIFT.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte Ellipse – Heute – 056-6200”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu