Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte pentru resedinte – EasyComfort – Heute – 021U1300

In stoc

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte pentru resedinte pentru curatarea si lustruirea incaltamintei marca Heute, reprezinta alegerea ideala pentru locuinte, apartamente, garsoniere, etc.

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte pentru resedinte

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte pentru resedinte pentru curatarea si lustruirea incaltamintei marca Heute, reprezinta alegerea ideala pentru locuinte, apartamente, garsoniere, etc.

Datorita dimensiunilor compacte, acest dispozitiv poate fi pozitionat oricunde. Este dotat cu trei perii speciale, fiecare avand cante o intrebuintare diferita, este dotat cu perie pentru lustruire si doua perii pentru indepartarea mizeriei de pe suprafata incaltamintei, cum ar fi noroi, praf, pete, etc.

De asemenea este dotat cu un dozator cu solutie speciala pentru lustruirea incaltamintei, doar pozitionati piciorul sub dozator iar acesta va elibera o doza suficienta de solutie pentru lustruirea si curatarea incaltamintei.

Rezultatele in urma procesului de curatare sunt exceptionale, astfel dispozitivul lucreaza eficient si rapid, si ofera un aspect placut pentru incaltaminte. Este ideal pentru curatarea incaltamintei din piele. Se utilizeaza foarte usor, deoarece este dotat cu un buton de pornire/oprire.

Produsele profesionale pentru curatarea si lustruirea incaltamintei marca Heute, sunt ideale pentru intretinerea mentenantei si pentru pastrarea curateniei. Modelul din aceasta pagina este ideal pentru locuinte, dar poate fi utilizat si in cafenele, restaurante, spatii comerciale de mici dimensiuni etc.

Design-ul de fabricatie este compact si elegant, asadar poate reprezenta si un accesoriu pentru decor in spatiul in care doriti sa utilizati un astfel de dispozitiv.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale pentru curatarea si lustruirea incaltamintei, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte pentru resedinte – EasyComfort – Heute – 021U1300”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu