Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte pentru spatii comerciale – Outere 230V – Politec Polar – Heute

In stoc

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte pentru spatii comerciale Politec Polar marca Heute, special fabricat pentru curatarea si lustruirea incaltamintei reprezinta arianta ideala pentru spatii comerciale de mari dimensiuni

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte pentru spatii comerciale

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte pentru spatii comerciale Politec Polar marca Heute, special fabricat pentru curatarea si lustruirea incaltamintei reprezinta arianta ideala pentru spatii comerciale de mari dimensiuni, cum ar fi:

  • mall-uri,
  • super-market-uri, s
  • howrooms,
  • institutii privare sau publice,
  • office-uri sau alte spatii de mari dimensiuni unde este necesara pastrarea ordinii, mentinerea curateniei si intretinerea decorului.

Specificatii tehnice:

Material: Invelis din otel
Pornire: Senzor de picior cu temporizator
Putere de consum: 230V
Motor: 240 Watt / 750 R/min

Astfel acest dispozitiv reprezinta varianta perfecta pentru astfel de intrebuintari.

In primul rand acest dispozitiv profesional marca Heute este special fabricat pentru curatarea si lustruirea incaltamintei, este dotat cu doua perii de curatare, una pentru lustruit si una pentru indepartarea petelor, mizeriei, noroiului, prafului etc. si o perie pentru lustruit.

Rezultatele de curatare sunt exceptionale, dispozitivul se utilizeaza foarte usor, deoarece este dotat cu un buton de picior care declanseaza procesul de curatare. Acesta este cronometrat de un temporizator care ofera timp suficient pentru un proces de curatare si lustruire al incatlamintei eficient si rapid.

In al doilea rand, datorita design-ului de fabricatie, acesti dispozitiv poate fi potrivit perfect cu decorul unui spatiu comercial. Astfel poate reprezenta si un element profesional pentru decor.

Datorita dimensiunilor si greutatii reduse, poate fi manevrat si pozitionat foarte usor oriunde.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale de curatare si lustruire a incaltamintei marca Heute, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte pentru spatii comerciale – Outere 230V – Politec Polar – Heute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu