Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte – Motor: 150 W, 700 rotatii/min – PoliFix 2 – Heute

In stoc

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte Polifix 2 este o masina profesionala de curatat si lustruit pantofi marca Heute

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte Polifix 2 este o masina profesionala de curatat si lustruit pantofi marca Heute.

Echipamentul este realizat din otel inoxidabil

Dimensiuni: 56 x 31 x 94 cm (l x d x h)

Greutate: 25 kg neta, 27 kg bruta

Perii: 2 perii lustruire; 1 perie pre-curatare 22 cm x 8 cm (diametru x l)

Dozator pentru crema incaltaminte: recipient de 0,75 l cu supapa cu bila

Sursa de alimentare: 230 V (110 V optional)

Motor: 150 W, 700 rotatii/min

Polifix 2 este un dispozitiv robust si eficient de curatat si lustruit incaltamintea destinat mentinerii curateniei in spatiile comerciale, office-uri.

De asemenea, echipamentul marca Heute poate fi folosit in locatii cu un flux mare de utilizatori cum ar fi, centre comerciale, hoteluri mari, cladiri rezidentiale., restaurante, cafenele, etc.

Procesul de curatare a pantofilor cu masina de curatat si lustruit Polifix 2 se realizeaza rapid, eficient si cu rezultate extraordinare.

Pozitionati piciorul in spatiul special pentru incaltaminte, porniti dispozitivul accesand butonul aflat pe maner. Acest model de dispozitiv pentru curatarea si lustruirea incaltamintei reprezinta si o soluite eficienta pentru decor, fiind disponibil in mai multe culori diferite. Astfel, aveti posibilitatea de a selecta un model care sa se potriveasca perfect cu spatiul unde va fi amplasat .

Produsele marca Heute reprezinta o solutie profesionala pentru mentinerea curateniei.

Echipamentele marca Heute sunt distribuite in Romania prin Unilift.

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte – Motor: 150 W, 700 rotatii/min – PoliFix 2 – Heute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu