Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte din Otel inoxidabil – Putere 230V – PoliFix 2 Plus – Heute

In stoc

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte marca Heute, este special fabricat pentru curatarea si lustruirea incaltamintei. Este fabricat din otel inoxidabil, dotat cu perii speciale destinate perierii si lustruirii pentru incaltaminte.

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte marca Heute, este special fabricat pentru curatarea si lustruirea incaltamintei. Este fabricat din otel inoxidabil, dotat cu perii speciale destinate perierii si lustruirii pentru incaltaminte.

Specificatii tehnice:

Material: Otel inoxidabil
Pornire: Senzor de picior cu temporizator
Putere de consum: 230V
Motor: 150 Watt / 700 R/min

Reprezinta un dispozitiv profesional si eficient destinat mentinerii curateniei in :

  • spatiile comerciale,
  • office-uri, sau alte spatii unde este necesara pastrarea permanenta a curateniei.

Acest model reprezinta varianta modernizara a lui PoliFlix 2. Fiind fabricat cu un design mult mai elegant, reprezinta varianta ideala pentru hotele, restaurante, cafenele, spatii publice, sau pentru decorarea insitutiilor private.

De asemenea este foarte usor de pozitionat si de manevrat deoarece dispozitivul are in dotare un maner special pentru astfel de atributii.

Procesul de curatare se realizeaza rapid, eficient si cu rezultate extraordinare, datorita periilor de curatare si lustruire.

Pozitionati piciorul in spatiul special pentru incaltaminte, porniti dispozitivul accesand sensorul de picior aflat pe suprafata spatiului de curatare a incaltamintei. Procesul de utilizare este cronometrat de un temporizator care ofera timp suficient pentru un proces de curatare si lustruire cu rezultate exceptionale a incaltamintei, dupa care dispozitivul se opreste automat. Acest model de dispozitiv pentru curatarea si lustruirea incaltamintei reprezinta si o soluite eficienta pentru decor, fiind disponibil in mai multe modele in culori diferite. Astfel aveti posibilitatea de a selecta un model care sa se potriveasca decorului din spatiul in care doriti sa il utilizati.

Produsele marca Heute reprezinta o solutie profesionala pentru intretinerea mentenantei in spatiile publice.

Pentru mai multe informatii referitoare la aceste produse echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte din Otel inoxidabil – Putere 230V – PoliFix 2 Plus – Heute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu