Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte din otel – Putere 230V – PoliFlix 4 – Heute

In stoc

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte  profesional marca Heute, este special fabricat pentru curatarea si lustruirea incaltamintei. Este fabricat din otel inoxidabil, dotat cu perii speciale destinate perierii si lustruirii pentru incaltaminte.

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte  profesional marca Heute, este special fabricat pentru curatarea si lustruirea incaltamintei. Este fabricat din otel inoxidabil, dotat cu perii speciale destinate perierii si lustruirii pentru incaltaminte.

Reprezinta un dispozitiv profesional si eficient destinat mentinerii curateniei in:

  • spatiile comerciale,
  • office-uri,
  • sau alte spatii unde este necesara pastrarea permanenta a curateniei.

Specificatii tehnice:

Material:Invelis din otel
Pornire: Senzor de mana cu temporizator
Putere de consum: 230V
Motor: 240 Watt / 750 R/min

Poliflix 4 este dotat cu 4 perii pentru curatarea si lustruirea incaltamintei, ideal pentru incaltamintea din piele.

De asemena este dotat si cu spatiu de depozitare pentru perii, care este prevazut cu doua incuietori pentru securizarea accestului.

Acest dispozitiv este disponibil in mai multe modele cu texturi diferite, astfel reprezinta si o solutie ideala pentru decorarea spatiului in care doriti sa il utilizati. Ofera un aspect placut incaperii si de asemena ajuta la intretinerea curateniei in locurile unde este pozitionat.

Aveti posibilitatea de a selecta modelul care se potriveste cu decorul spatiului in care doriti sa pozitionati un astfel de dispozitiv.

Procesul de curatare se realizeaza rapid, eficient si cu rezultate extraordinare, datorita periilor de curatare si lustruire.

Pozitionati piciorul in spatiul special pentru incaltaminte, porniti dispozitivul accesand sensorul de mana. Procesul de utilizare este cronometrat de un temporizator care ofera timp suficient pentru un proces de curatare si lustruire cu rezultate exceptionale a incaltamintei, dupa care dispozitivul se opreste automat.

Produsele marca Heute reprezinta o solutie profesionala pentru intretinerea mentenantei in spatiile publice.

Pentru mai multe informatii referitoare la aceste produse echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte din otel – Putere 230V – PoliFlix 4 – Heute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu