Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte – Motor:130 Watt / 1.200 R/min – Ronda 30 – Heute

In stoc

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte marca Heute, este special fabricat pentru curatarea si lustruirea incaltamintei.

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte

Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte marca Heute, este special fabricat pentru curatarea si lustruirea incaltamintei.

Modelul Ronda 30 poate fi utilizat pentru :

  • cafenele
  • restaurante
  • hotele
  • institutii publice sau private
  • spatii comerciale etc.

Specificatii tehnice:

Material:Invelis din otel
Pornire:Senzor de mana cu temporizator
Putere de consum:230V
Motor:130 Watt / 1.200 R/min

Este disponibil in mai multe modele, astfel aveti posibilitatea de a selecta un model care sa se potriveasca decorului din incaperea in care doriti sa utilizati un astfel de dispozitiv.

Datorita design-ului compact de fabricatie, si a dimensiunilor reduse, acest tip de dispozitiv poate fi pozitionat oriunde, in functie de nevoile clientului.

Aceste dispozitive profesionale marca Heute reprezinta solutia ideala pentru mentinerea curateniei in spatiile comerciale, instituii private sau publice sau pentru orice alta incapere in care este necesara intretinerea, curateniei, a decorului si a elegantei. Potrivite pentru curatarea si lustruirea incaltamintei fabricata din piele.

Ofera un aspect placut pentru incaltaminte si curata cu eficienta suprafata acesteia. Dispozitivul este dotat cu perii pentru lustruire si perii pentru indepartarea mizeriei, urmelor de noroi, praf, etc. De asemenea este dotat cu un dozator cu solutie de lustruire si curatare pentru incaltaminte. Pozitionati piciorul sub dozator iar acesta va pulveriza o doza suficienta pentru curatarea incaltamintei.

Acesti dispozitiv functioneaza pe baza unui motor ce asigura 1.200 de rotatii pe minut ale periilor de curatare. Astfel procesul de curatare al incaltamintei cu ajutorul unui astfel de dispozitiv este foarte eficient iar rezultatele sunt exceptionale.

Se activeaza prin intermediul senzorului de picior. Procesul de curatare este cronometrat de un temporizator care ofera suficient timp pentru curatarea incaltamintei.

Dupa finalizarea procesului dispozitivul se opreste automat.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale marca Heute, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv curatare si lustruire incaltaminte – Motor:130 Watt / 1.200 R/min – Ronda 30 – Heute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu