Dispozitiv de curatare rotativ pentru acoperis – Presiune: 275 bari – ROOF CLEANER – Mosmatic

In stoc

Acest dispozitiv de curatare rotativ reprezinta o unealta de calitate idustriala, poate fi utilizat rapid si eficient pentru sarcinile de curatare a acoperisurilor.

Se utilizeaza in siguranta atat pentru utilizator cat si pentru dispozitiv, datorita sistemului securizat de stabilitate de ofera un echilibru precis in timpul proceselor de utilizare.

Rezultatele ramasa in urma procesului de curatare a acoperisului utilizand acest tip de dispozitiv sunt incredibile datorita calitatii de lucru la nivel profesional.

Dispozitivul este fabricat din otel-inoxidabil, foarte rezistent la depunerile de rugina, functioneaza perfect chiar si in cele mai aspre conditii, astfel se garanteaza lunga durabilitate de utilizare a acestuia la acelasi nivel de lucru profesional. Poate reprezenta o solutie economica pe termen lung pentru industria de intretinere a mentenantei.

Este fabricat special pentru procesele de curatare a acoperisurilor, dar poate fi utilizat si pentru curatarea suprafetelor din lemn, pentru curatarea puntilor ambarcatiunilor etc.

Este dotat cu roti cu sistem de ajustare a inaltimii de lucru, roti care permit doar manevrarea in fata si in spate a dispozitivului asadar acesta nu este potrivit pentru utilizarea sa in spatiile inguste.

Posibilitatea de ajustare a inaltimii ofera si posibilitatea actionarii dispozitivului pe orice tip de acoperis.

De asemenea ascest dispozitiv este dotat si cu inele pentru asigurarea dispozitivului utilizand un cablu de sustinere, o funie, lant sau alt mijloc de sustinere. Este dotat cu dispozitiv de masurare a presiunii pentru a putea monitoriza presiunea de lucru in timpul utilizarii si pentru a o putea ajusta in functie de conditiile de lucru. Este dotat cu valva de intrerupere a debitului de presiune, ideala pentru situatiile de urgenta atunci cand dispozitivul trebuie oprit urgent.

Bratul rotor al acestui dispozitiv poate fi actionat cu o presiune de pana la 500 bar, iar acesta este perfect echilibrat si foarte eficient.

Mecanismul de rotire al bratului rotor, este special intarit pentru a fi rezistent la procesele de lucru foarte intense, asadar acesta rezista la un numar extrem de mare de rotatii pe minut.

Disponibil in doua modele.

SPECIFICATII TEHNICE

  • Presiune: 275 bar
  • Temperatura: 120°C
  • Admisie: G3/8″ F
Cod Diametru Latime Inaltime Greutate Brat rotor
DR-520 520 550-640 195-228 14.5 kg 2 x 1/8” NPTF

Informații suplimentare

Brand

Tip produs

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv de curatare rotativ pentru acoperis – Presiune: 275 bari – ROOF CLEANER – Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu