Dispozitiv de masurat coloniile cu microorganisme Microbio | Teinnova – Tecai

In stoc

Măsurarea precisă a unităților de formare a coloniilor

Standardul UE 100012: 2005 stabilește o măsurătoare obligatorie a unităților de formare a coloniilor (CFU), atât înainte, cât și după curățare, precum și înainte și după dezinfecția conductelor de aer.

Aceste măsurători sunt cu adevărat importante, pentru respectarea reglementărilor și pentru a determina când trebuie să efectuați curățarea și dezinfectarea.

Cum te ajută?

Vă permite să vă extindeți și să completați gama de sisteme de curățare a aerului cu instrumentul de măsurare microbiologică.

Măsurarea cantitativă, atât în ​​medii interne cât și externe. Aerul este aspirat printr-un cap detașabil, cu o serie de găuri de 1 mm în diametru, la o rată de 100 de litri pe minut.

În doar 7 minute! Microorganismele sunt colectate pe suprafața unei plăci, care este extrasă, incubată și face un număr de colonii crescute în ambianță. Numărătoarea, împreună cu volumul de aer eșantionat, este utilizat pentru a calcula numărul de unități de formare a coloniilor (CFU) pe metru cub de aer.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv de masurat coloniile cu microorganisme Microbio | Teinnova – Tecai”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu

Dispozitiv de masurat coloniile cu microorganisme Microbio | Teinnova - Tecai