Dispozitiv de masurat particule in stare de suspensie Mepart Teinnova – TEcai

In stoc

Măsurarea precisă a particulelor în suspensie.

Standardul UNE 100012: 2005 stabilește obligația de a măsura materialul sub formă de particule de pe suprafața (praf inert și fibre) a sistemelor de climatizare. Punctele de inspecție și analiză indicate de regulamente sunt aerul de intrare, evacuare și aerul extractor. Citirile trebuie efectuate înainte și după curățare. Aceste citiri sunt foarte importante, pentru a se conforma standardului și a spune când este necesară curățarea.

Cum te ajută?

Vă permite să vă extindeți și să completați serviciul de curățare a aerului cu o unealtă pentru măsurarea particulelor. Cititorul de particule utilizează tehnologia laser pentru detectarea celor mai mici contaminari din aer, variind de la 0,0003 mm (0,3 μm) până la 0,005 mm (5 μm). Ecranul full-color permite observarea în același timp a 3 dimensiuni ale particulelor.

Este foarte ușoară, astfel încât poate fi transportată oriunde aveți nevoie, oferă rezultate fiabile și este foarte ușor de utilizat. Toate datele colectate pot fi transmise mai târziu la un computer cu un cablu usb pentru analiză.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv de masurat particule in stare de suspensie Mepart Teinnova – TEcai”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu

Dispozitiv de masurat particule in stare de suspensie Mepart Teinnova - TEcai