Dispozitiv de spalare cu presiune pentru conducte si canalizari – Presiune 170 bari – TXS-2f – Mosmatic

In stoc

Acest dispozitiv profesional de spalare cu presiune marca Mosmatic, este special fabricat pentru spalarea, curatarea si desfundarea conductelor si a canalzarilor.

Datorita fortei mari de presiune, indeparteaza cu eficienta depunerile de reziduri din interiorul conductelor si canalizarilor.

Pentru o utilizare la capacitate maxima, acest dispozitiv de spalare trebuie conectat la o sursa de apa care sa furnizeze presiunea si debitul de apa potrivit.

Intensitatea presiunii este influentata de debitul de apa furnizat.

Miscarea de rotatie este automata si este activata de presiunea de spalare a duzelor. Acest dispozitiv este actionat de patru duze de pulverizare cu presiune inalta foarte eficiente pentru spalarea suprafetelor. Duzele se achizitioneaza separat fata de dispozitivul de curatare rotativ pentru conducte si canalizari.

Este fabricat din otel-inoxidabil, foarte rezistent la depunerile de rugina, astfel se garanteaza lunga durabilitate de utilizare a acestui produs, la aceeasi capacitate profesionala de curatare.

Este usor de utilizat, se intaleaza la un furtun, apoi este liber eliberata in interiorul conductelor sau canalizarilor care urmeaza sa fie curatate.

Acest dispozitiv este disponibil in doua modele. Selectia modelului dorit se face prin selectarea articolului cu produsul care se potriveste pentru sarcinile dumneavoastra de lucru.

Dispozitivul este dotat cu placa de siguranta unica, sau dubla, in functie de conditiile de lucru ale utilizatorilor.

Duzele de pulverizare se achizitioneaza separat.

ATENTIE!!!

Nu utilizati acest dispozitv pentru desfundarea canalizarilor sau conductelor neprotejati !

SPECIFICATII TEHNICE

  • Presiune: 170 bar
  • Temperatura: 120°C
  • Admisie: G1/2 F
  • Material: Otel-inoxidabil
  • Duze: 2 x 1/8″
Cod Diametru (Ø) Greutate
81.033 300 3.7 kg
81.043 400 4.4 kg
81.053 500 5.3 kg
81.063 600 6.4 kg
81.083 800 9.5 kg

Informații suplimentare

Brand

Tip produs

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv de spalare cu presiune pentru conducte si canalizari – Presiune 170 bari – TXS-2f – Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu