Dispozitiv de spalare cu presiune pentru conducte si canalizari – TXS-4f – Mosmatic

In stoc

Acest dispozitiv de spalare rotativ reprezinta solutia ideala si profesionala pentru curatarea canalizarilor sau a conductelor de apa unde indepartarea ramasitelor de mizerie sau a rezidurilor ramase pe marginile conductelor ar fi o sarcina foarte dificila fara ajutorul acestui dispozitiv.

Capacitatea de spalare a acetui dispozitiv este la nivel profesional, asadar asigura perfect intretinerea mententantei pentru conducte si canalizari.

Miscarea de rotatie este automata si este activata de presiunea de spalare a duzelor. Acest dispozitiv este actionat de patru duze de pulverizare cu presiune inalta foarte eficiente pentru spalarea suprafetelor. Duzele se achizitioneaza separata fata de dispozitivul de curatare rotativ pentru conducte si canalizari.

Este fabricat din otel-inoxidabil, foarte rezistent la depunerile de rugina, astfel se garanteaza lunga durabilitate de utilizare a acestui produs, la aceeasi capacitate profesionala de curatare.

Este usor de utilizat, se intaleaza la un furtun, apoi este liber eliberata in interiorul conductelor sau canalizarilor care urmeaza sa fie curatate.

Acest dispozitiv este disponibil in doua modele. Selectia modelului dorit se face prin selectarea articolului cu produsul care se potriveste pentru sarcinile dumneavoastra de lucru.

Dispozitivul este dotat cu placa de siguranta unica, sau dubla, in functie de conditiile de lucru ale utilizatorilor.

Duzele de pulverizare se achizitioneaza separat.

ATENTIE!!!

Nu utilizati acest dispozitv pentru curatarea canalizarilor sau conductelor NEPROTEJATI !

Informații suplimentare

Brand

Tip produs

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv de spalare cu presiune pentru conducte si canalizari – TXS-4f – Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu